2K F/P Gaming monitör önerisi

• Konuyu başlatan sxheel
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 532
Bütçe? Hangi oyunları oynayacaksınız? Çok ucu açık öneri istemişsiniz.
Beyaz OLED önerisi yapıyorum o zaman. Her alanda iyi.

@DemonicZ Konu sahibi bütçe belirtmiş mi? 2k gaming monitör demiş. İfade ne alaka? 🤷‍♂️

@DemonicZ Konu sahibi bütçe belirtmiş mi? 2K Gaming monitör demiş. Emoji ne alaka?

F/P diyor OLED monitör öneriyorsunuz. O kadar bütçesi olsa F/P mı yazar?

F/P diyor OLED monitör öneriyorsunuz. O kadar bütçesi olsa F/P mı yazar?

F/P demek 5 bin TL demek değil. Fiyatına göre iyi demektir. Önce bu algıdan çıkmanız lazım. Örnek vermek gerekirse 4070 Ti Super fiyatları 35k. 28k bütçeye 4070 Ti Super bulduysan bu F/P kralı demektir. Yani muadillerinden ucuz olması. OLED'ler arasında da Samsung G6 F/P bir ürün. Rakipleri 30k üstünde satılıyor.

F/P demek 5 bin TL demek değil. Fiyatına göre iyi demektir. Önce bu algıdan çıkmanız lazım. Örnek vermek gerekirse 4070 Ti Super fiyatları 35k. 28k bütçeye 4070 Ti Super bulduysan bu F/P kralı demektir. Yani muadillerinden ucuz olması. OLED'ler arasında da Samsung G6 F/P bir ürün. Rakipleri 30k üstünde satılıyor.

Bu ne saçma bir mantık, F/P'nin ben de ne olduğunun farkındayım bir ürün pahalı diye fiyatını hak etmiyor demedim zaten. OLED diye o parayı vermem orası ayrı da, konu sahibi 2K F/P monitör demiş en kral 4K IPS panel monitörün fiyatının üstünde OLED monitör önermişsin onu diyorum. Neyse konu sahibi bütçe belirtince öneri yaparım.

Bu ne saçma bir mantık, F/P'nin ben de ne olduğunun farkındayım bir ürün pahalı diye fiyatını hak etmiyor demedim zaten. OLED diye o parayı vermem orası ayrı da, konu sahibi 2K F/P monitör demiş en kral 4K IPS panel monitörün fiyatının üstünde OLED monitör önermişsin onu diyorum. Neyse konu sahibi bütçe belirtince öneri yaparım.

2K oled>4k IPS. Hiç OLED kullandın mı? Bunu dediğine göre hiç sanmıyorum. Ayrıca senin parayı verip vermemen önemli değil. Konu sahibi F/P monitör istemiş ve bütçe belirtmemiş. OLED günümüzün en iyi paneli. IPS glow, ışık sızması, ghosting, bulanıklık vb sorunlar yok. Tepki süresi, kontrast, renk vb konularda da IPS yaklaşamaz bile. Bir kere OLED kullandığın zaman IPS'e dönmek istemezsin. 😉

@DemonicZ Konu sahibi bütçe belirtmiş mi? 2k gaming monitör demiş. İfade ne alaka? 🤷‍♂️
Hocam max 8-9 k

Technopat Haberler

Geri
Yukarı