Bütçemiz bellimi.Özellikle 2K çözünürlükte 27 inç F/P Gaming monitör arıyorum, beyaz olursa daha iyi olur.
Bütçe? Hangi oyunları oynayacaksınız? Çok ucu açık öneri istemişsiniz.
Beyaz OLED önerisi yapıyorum o zaman. Her alanda iyi.
![]()
Samsung Odyssey OLED G6 LS27DG602SUXUF 27" 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey OLED G6 LS27DG602SUXUF 27" 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey OLED G6 LS27DG602SUXUF 27" 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 27.009,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@DemonicZ Konu sahibi bütçe belirtmiş mi? 2K Gaming monitör demiş. Emoji ne alaka?
F/P diyor OLED monitör öneriyorsunuz. O kadar bütçesi olsa F/P mı yazar?
F/P demek 5 bin TL demek değil. Fiyatına göre iyi demektir. Önce bu algıdan çıkmanız lazım. Örnek vermek gerekirse 4070 Ti Super fiyatları 35k. 28k bütçeye 4070 Ti Super bulduysan bu F/P kralı demektir. Yani muadillerinden ucuz olması. OLED'ler arasında da Samsung G6 F/P bir ürün. Rakipleri 30k üstünde satılıyor.
Bu ne saçma bir mantık, F/P'nin ben de ne olduğunun farkındayım bir ürün pahalı diye fiyatını hak etmiyor demedim zaten. OLED diye o parayı vermem orası ayrı da, konu sahibi 2K F/P monitör demiş en kral 4K IPS panel monitörün fiyatının üstünde OLED monitör önermişsin onu diyorum. Neyse konu sahibi bütçe belirtince öneri yaparım.
Hocam max 8-9 kBütçe? Hangi oyunları oynayacaksınız? Çok ucu açık öneri istemişsiniz.
Beyaz OLED önerisi yapıyorum o zaman. Her alanda iyi.
![]()
Samsung Odyssey OLED G6 LS27DG602SUXUF 27" 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Odyssey OLED G6 LS27DG602SUXUF 27" 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey OLED G6 LS27DG602SUXUF 27" 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 27.009,08 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
@DemonicZ Konu sahibi bütçe belirtmiş mi? 2k gaming monitör demiş. İfade ne alaka?![]()
Hocam Max 8-9 k
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.