DMN
Decapat
Benim attığım sistem o bütçede alınabilecek en iyi sistem şuan hocam.Yukarıda da belirttiğim gibi aslında. Önceki cihazım 3060'lı bir laptoptu. 2K 32 inch monitörümde çoğu oyunu sorunsuz oynadım ve Ultra grafik takıntım yok. Tabii ki almışken iyisini almak en iyisi her zaman ama zaten aşırı aşırı böyle son çıkan oyunları oynayayım Ultra olsun takıntım yok. Çok nadir öyle grafik gerektiren oyun oynarım. Yeni PC'de de en fazla oynayacağım bir RDR 2'dir. Dediğiniz gibi Loseless Scaling alma planım var her türlü. Hayatımda hiç AMD serisi bir ürün kullanmadım cihazlarımda hep NVIDIA vardı onu bildim. Daha sorunsuz kullanabilmek adına NVIDIA tarafına kayacağım gibi duruyor. Teşekkürler yorumlarınız için.
Ek olarak @Shuichi Tatsuo eğer bir hazır sistem öneriniz varsa bu doğrultuda 32K bütçe doğrultusunda, önerinizi rica edeceğim. Zira anakart tarafında bilgim gerçekten çok düşük en son 12-13 yıl önce hazır bir Casper kullanmış birisiyimTeknoloji takip etsem de kullanmış birinden öneri almak daha iyi olacaktır.
33'e denk geliyor sadece 1000TL fark çıkıyor.