2K Gaming OLED monitor onerisi

kalimaki

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
@bluerr hocam bilgilidir bu konuda.

Hocam Amerika'da bu markaların ürün kalitesi nasıl tam bilmiyorum ama Rust gibi bir oyunda 360Hz 0.03 ms e pek gerek yok 700 dolarlık bir şey almaktansa 400 dolarlık attığınız monitörlerden biri daha iyi olabilir siz de fiyatı uygun istemişsiniz onun dışında OLED de çok güzel bir ekran teknolojisi mağazada daha uyguna monitör bulursanız yine OLED panelden bence şaşmayın.

Hocam sadece Rust oynuyorsanız 240 Hz bir OLED patlatın geçin. 9800x3D ile Rust'ta Low popta 200 üstü zor görüyorum high popta 144 bile zor. Geleceğe yönelik olsun ben başka oyunlar da oynuyorum diyorsanız 360 Hz'lik Samsung OLED alabilirsiniz eğer sadece Rust oynuyorsanız kaldı ki Rust oyuncusunun dilinden sadece Rust oyuncusu anlar 240Hz Samsung OLED yeterli olur. Ömür törpüsü.

Hocam sadece Rust oynuyorsanız 240 Hz bir OLED patlatın geçin. 9800x3D ile Rust'ta Low popta 200 üstü zor görüyorum high popta 144 bile zor. Geleceğe yönelik olsun ben başka oyunlar da oynuyorum diyorsanız 360 Hz'lik Samsung OLED alabilirsiniz eğer sadece Rust oynuyorsanız kaldı ki Rust oyuncusunun dilinden sadece Rust oyuncusu anlar 240Hz Samsung OLED yeterli olur. Ömür törpüsü.
OHH be vallahi OHH. Sonunda beni anlayan biri cikti. Gercekten tesekkur ederim. Buyuk ihtimal oyle yapacagim. Sadece bazi monitorlerde kronik problemler olabiliyor o yuzden bilen birine sormak istiyorum. Sen hangi monitoru kullaniyorsun?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı