2K görüntü ile oyun oynamak nasıl bir duygu?

Bir 4K kadar olmasa da artık oyunlarda pürüzler baya azalmaya başlıyor 2K çözünürlükte.

1080p den 4k ya geçince büyük farketti,eminim 2k da da fark olur

Şu an 4K da 60 FPS alamıyoruz. Akıcılıktan kastınız 165 Hz gibi değerler ise daha 50 yıl var. Biz yaşlanırız.

2K'yı minimum 27 inç ekranda oynamak zorunda olduğunu anlayınca, FPS MOBA oyunlarında gelen pişmanlık hissi.

1 ay kadar 24" 2K monitör aradım sadece 60-75Hz olduğunu görünce 1080p sularına geri döndüm ama şöyle güzel IPS 2K 24" bir monitör olsa ne PUBG oynanır be.

4k istediğim için hayır. Hatta bazen obsesif damarım tutuyor ve detaylı ekran kartı ve monitör araştırmalarına başlıyorum

2k adina yorum yapamayacağım ama yüksek hz monitörler hakkinda yazacağım 2 yıl öncenin hardcore CSGO oyuncusu olarak ( supreme idim ) o zamanlar laptobumu sırf csgoda küçük droplar yiyor ve ekrani küçük diyr satıp, full+full sistem dizdim 165hz monitör aldım, lakin sonrasında pisman oldum, bi süre sonra oyundan heves alınıyor, 500fps+ aliyordum o zamanlar, sattim ekran ksrtimi daha düşük seviye bir ekran kartı aldim hatta, monitörü satmaya deymeyecegine düşündüm ama bana kalırsa eğer 1080p akıcı 75-120hz oynayabiliyorsan oyunu kalanı hikaye, tamamen heveslik durumlar.
Aynısını g29 alırken yasamistim, hevesle aldım sonra toplam 10 saat kullanmadan sattım, kısaca bu tarz şeylere yatırım yaparken ihtiyaç mı yoksa heves mi olduğuna iyi karar vermek lazım bence

Vallaha 2K ekran FHD'den sonra mükemmel geliyor bariz olarak. Ama alışınca fark etmiyorsun takı FHD bir monitör başına oturana kadar bu ne böyle resmen çamur gibi diyor insan

2K'yı minimum 27 inç ekranda oynamak zorunda olduğunu anlayınca, FPS MOBA oyunlarında gelen pişmanlık hissi.
Aynen öyle. 28" 4K monitör kullanıyorum. Bir esprisi yok. Yani ben rakibimi yenmekten keyif alıyorum grafiklerden değil. Moba oyunlarda 4K tam bir eziyet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…