2K için 27" mi 32" mi?

Bütçe
11.999-13.299
Bence monitöre olan mesafenize göre tercih etmelisiniz. Büyük bir monitöre yakından bakmak yorabilir. ben 40cm gibi bir mesafede 24 inch kullanıyorum bi tık büyük geliyor.

İki nokta arası olceklendirme derken hocam? Nedir o?

Piksel yogunlugundan bahsediyor sanirim. 27" de 32" e göre piksel yogunlugu daha fazla olur. 27" daha küçük bir inç olduğu için pikseller arası mesafe az olur 32" e göre yani goruntu daha net olur 27" de . Bence gözünüzle görün iki boyutuda ona göre bir tercih yapın.

Son düzenleme:
PPI 27 inc. de daha iyi gözükür. 1080P 27 inc de nasıl yaklaşınca pikselleri görürseniz aynı şey. Dolayısıyla 1440P 27 inc için idealdir fakat biraz kişisel bir olay. Dibine girmedikçe "aşırı" farklar olacağını sanmıyorum.

Eğer gamepad üzerinden bir yerede uzanıp oynamayı düşünüyorsanız 32 daha iyi olur.
Gamepadim var genel olarak, klavye gamepad karışık oynuyorum.
Piksel yogunlugundan bahsediyor sanirim. 27" de 32" e göre piksel yogunlugu daha fazla olur. 27" daha küçük bir inç olduğu için pikseller arası mesafe az olur 32" e göre yani goruntu daha net olur 27" de . Bence gözünüzle görün iki boyutuda ona göre bir tercih yapın.
PPI 27 inc. de daha iyi gözükür. 1080P 27 inc de nasıl yaklaşınca pikselleri görürseniz aynı şey. Dolayısıyla 1440P 27 inc için idealdir fakat biraz kişisel bir olay. Dibine girmedikçe "aşırı" farklar olacağını sanmıyorum.
Piksel yoğunluğu çoğu forum sayfalarinda 24" 1080p ile aynı bir sıkıntı yaşamazsınız demiş, o sebeple pek bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, yanlışsam düzeltin hocam.

CCTV operatörü müsünüz hocam 😁
😂 Mecburiyetten hocam pcnin taksidi bitmeden monitör alamıyorum, o sebeple TV yi bir süreliğine işgal ettim😅

Gamepadim var genel olarak, klavye gamepad karışık oynuyorum.

Piksel yoğunluğu çoğu forum sayfalarinda 24" 1080p ile aynı bir sıkıntı yaşamazsınız demiş, o sebeple pek bir sıkıntı olacağını sanmıyorum, yanlışsam düzeltin hocam.

😂 Mecburiyetten hocam PC'nin taksidi bitmeden monitör alamıyorum, o sebeple TV'yi bir süreliğine işgal ettim😅

Gamepadlede oynadığınıza göre 32'yi alın gitsin diyorum hocam.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı