2K için ekran kartı önerisi

En ağır grafikli sahnede bile 150 fpsin altına düşmüyor oda ramimin tek kanal olmasından kaynaklı muhtemelen. Ayarlarda olabilecek en yüksek grafiklerdeyken böyle. Bumu kötü optimizasyon oluyor? Evet cpu biraz ısınıyor ancak yinede çok iyi optimizasyonu var.
Rica etsem sistem bilgileriniz paylaşırmısınız. Ekran görüntüsü olarak. Önemli olan hangi donanım ve çözünürlükte 150 kare ye ulaştığınız.

Rica etsem sistem bilgileriniz paylaşırmısınız. Ekran görüntüsü olarak. Önemli olan hangi donanım ve çözünürlükte 150 kare ye ulaştığınız.
1080pde 9060xt 16gb r5 7600 patriot viper 16gb 6000mhz başka isteğin varsa onu söyleyeyim.

IMG-20251105-WA0005.jpg

1080P'de 9060XT 16 GB R5 7600 Patriot Viper 16 GB 6000MHz başka isteğin varsa onu söyleyeyim.

Eki Görüntüle 2600349

Hocam haklı olduğu kısım burası PS'den portlanan oyunların çalışma mantığı emülatöre benziyor, çok saçma.%100 işlemci yükü ne RX 9070 XT falan kullansanız R5 7600 bu oyunda ekran kartını besleyemeyecek. Stuttering ve mikro takılmalardan oyun oynatmaz tam sınırda parçalar bu oyun için. Ekran kartı 1 tık daha iyi olsa darboğaz başlayacak. God of War ve Ragnarok bu konuda çok iyi işte. İki oyunda da %25 üstü işlemci kullanımı görmedim. Santa monica, insomniac ve TLOU'nun yapımcısına bu konuda bir ders versin oyun nasıl portlanırmış öğretsinler. Spider-Man açık dünya anlayabiliyorum hadi ama TLOU'yu portlayanlar harbiden rezil bir iş çıkartmış.

Şaka mısınız hocam. Recep Baltaş'ın bile TLOU test videosu vardı zamanında.

Kaç kare aldığınıza dair bir ekran görüntüsü var mıdır?

Reis part 1 de yüksek grafikde 80-110 arası FPS alıyordum part 2 de ortda grafikde 60-80 FPS alıyordum ikisinde bitirdim sadece part 2 de RAM yetersiz olduğu için çökme oluyordu arada oda bende kaynaklı bir şey.

Reis part 1 de yüksek grafikde 80-110 arası FPS alıyordum part 2 de ortda grafikde 60-80 FPS alıyordum ikisinde bitirdim sadece part 2 de RAM yetersiz olduğu için çökme oluyordu arada oda bende kaynaklı bir şey.

Yok hocam oyunun ya da oyunların sıkıntısı FPS değil zaten. Portlaryan firmaları yeterince kaliteli iş çıkarmaması, bu yüzden gereksiz bir işlemci yüküne maruz kalıyor sistem.

Yok hocam oyunun ya da oyunların sıkıntısı FPS değil zaten. Portlaryan firmaları yeterince kaliteli iş çıkarmaması, bu yüzden gereksiz bir işlemci yüküne maruz kalıyor sistem.

Hocam part 2 de benim sistem kılpayı yetiyordu ya çökmesi normaldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı