2K için monitör önerisi

Teşekkür ederim F/P açısından uygun geldi bayağı şu anda, IPS olarak;
Şunlara bakmıştım fakat fiyat gittikçe gidiyor.

Hocam yukarıdaki 5500TL'lik monitor ile linkte paylaşacağım monitor arasında aşırı büyük bir fark var mı?

Bu direk NVIDIA Sync onaylı ve nano IPS panel aradaki fark fazla geldi bana diğerini tercih ettim zaten o fiyatlara çıksam LG 27GP850 çekerdim.

Teşekkür ederim F/P açısından uygun geldi bayağı şu anda, IPS olarak;
Şunlara bakmıştım fakat fiyat gittikçe gidiyor.

Bu direk NVIDIA Sync onaylı ve nano IPS panel aradaki fark fazla geldi bana diğerini tercih ettim zaten o fiyatlara çıksam LG 27GP850 çekerdim.
Hocam mesela ben IPS alacağım. MSI Mag 274 qrf alacağım ben. Öyle düşünüyorum şu anlık. Bakabilirsiniz belki hoşunuza gider. Ama işte 7 bin TL. Üstüne 1500 TL koymaya değer mi sanmam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şöyle bir inceleme var, yabancı kanallardan da izledim ratinglerine (4,5/5) falan baktım o yüzden aldım bende genel itibari ile beğenilmiş monitör.

Hocam mesela ben IPS alacağım. MSI MAG 274 qrf alacağım ben. Öyle düşünüyorum şu anlık. Bakabilirsiniz belki hoşunuza gider. Ama işte 7 bin TL. Üstüne 1500 TL koymaya değer mi sanmam.

7K ya bulamadım nerede satılıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şöyle bir inceleme var, yabancı kanallardan da izledim ratinglerine (4,5/5) falan baktım o yüzden aldım bende genel itibari ile beğenilmiş monitör.

7K ya bulamadım nerede satılıyor.

Hocam Akakçe üzerinde görünüyordu ama ben de şaşırdım kaldırmışlar sanırım ürünü. Anlamadım ki ya?

Ben bunu kullanıyorum ve CS:GO ağırlıklı oynuyorum. Beni mutlu ediyor:

Bu arada Viewsonic 144Hz 1080p XG2405 den geçtim ve Viewsonic çok kötüymüş onu farkettim.
Beni en çok mutlu eden ürün zaten bu fakat Itopya satınca kesinlikle uzak duracağım :) Destek çıkmayıp yarı yolda bırakma ihtimalleri çok yüksek.

Ben bunu kullanıyorum ve CS:GO ağırlıklı oynuyorum. Beni mutlu ediyor:

Bu arada Viewsonic 144Hz 1080p XG2405 den geçtim ve Viewsonic çok kötüymüş onu farkettim.
Viewsonic'in ucuz modelleri gerçekten rezalet. Tüplü televizyondan farksız gibi hissettiriyor insana. Ama Elite modelleri güçlü ve piyasada rekabet içinde diye biliyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı