2K IPS 144 Hz vs 4K IPS 60Hz

yekta.t

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar bütçem 4000 ile 4500 arası. Sizce 2K IPS 144Hz mi yoksa 4K IPS 60Hz mi? Yardımcı olursanız sevinirim. İşlemci Ryzen 7 3700X Ekran Kartı ASUS ROG STRIX 3080 (stoklara gelince olacak inşallah)

Son düzenleme:
IPS zor bulursun 144Hz ben bulamadım.

ViewSonic modeli var 3000 TL'ye ama ben iadesini yaptım yırtılma sorunu vardı tecnopat 3080 testtini gördükten sonra 4K 60Hz'de olur diye düşündüm.

Single Player hikaye tabanlı oyunlar oynayacaksanız 4K 60Hz almanız daha doğru olur o ekran kartına. Yoksa o karta ayıp edilir.

Her türden oyunu oynuyorum Single olsun multi olsun karışık ama CS LoL PUBG gibi o tarz oyunları çok oynamıyorum.

ViewSonic modeli var 3000 TL'ye ama ben iadesini yaptım yırtılma sorunu vardı tecnopat 3080 testtini gördükten sonra 4K 60Hz'de olur diye düşündüm.

Her türden oyunu oynuyorum Single olsun multi olsun karışık ama CS LoL PUBG gibi o tarz oyunları çok oynamıyorum.

Aslında ben çok seçiciyim biraz da o yüzden Curved IPS 2K 144Hz olsun dedim 1 tane buldum o da satılmıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı