Ayrıca şu an Amazon ile aynı fiyata ülkemizde satılıyor. Başka da bir şey yazmayım hocam iyice araştır içine sineni yap.
Orijinal G-SYNC monitörler çok pahalı. O kadarına bir şey diyemem. Sana attığım ana konu var orada kullanıcı yorumlarına bakarsan iyice karar verirsin.
Anladım o zaman Samsung odsye bakabilirsin. Bu gece hepsiburada indirim günlerine başlıyor. Alma niyetindeysen gece yarısını bekleyebilirsin. Belki güzel bir indirim yakalayabilirsin.
Anladım o zaman Samsung odsye bakabilirsin. Bu gece Hepsiburada indirim günlerine başlıyor. Alma niyetindeysen gece yarısını bekleyebilirsin. Belki güzel bir indirim yakalayabilirsin.
Ne tür oyunlar oynuyorsun? Ona göre bakmak lazım. Ben bu monitörü çok kavisli oluduğu için tercih etmiyorum. Teknik tedayları gayet güzel duruyor. Sana söylediğim mönitörden tek farkı biraz daha kavisli ve 240 hz olması, başka da cazip bir yanını göremedim.
Kullanıcı yorumlarına bakmanı tavsiye ederim. Donanimhaberde muhtemelen kullanıcı ana konusu vardır oraya bir bak derim.