- Makaleler
- 110
Odyssey bence de alınır.
Evet gerçek 10 Bit değil, 144 Hz gerçek 10 Bit bir modele ben daha rastlamadım.Paneller 10 Bit değil. FRC ile tam 10 Bit olmuyor. Ancak güzel monitörler.
karşılaştırdığın monitör gayet güzelmiş. Peki bir samsung kullanıacısı olarak hiç yırtılma takılma titreme gibi bir problem yaşadın mı? Samsun almayı düşünüyorum.Şu an C27HG70 kullanıyorum. Daha önce Samsung LU28E590DS/UF kullanıyordum TN panel çok kötü benim için arkadaşımda da aynı monitörden var idi ben bu monitörü aldıktan sonra görünce o da C32HG70 aldı ileride monitör değiştirecek olur isem kesinlikle Odyssey G7 alırım. Odyssey G7 C27HG70 den bir tık daha iyi Link
3080 kart alıp 1080'de oyun oynamak mantısız olur bu ara herkesin bir monitör arayışı var.2K değil farkındayım ancak bu monitörden umutluyum.![]()
Aryond A27 V1.1 240 Hz Oyuncu Monitörü | Monster Notebook
Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör ile akıcı ve gerçekçi oyun deneyimi sizleri bekliyor. 240Hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresi ile rakiplerinize fark atın!www.monsternotebook.com.tr
Karşılaştırdığın monitör gayet güzelmiş. Peki bir Samsung kullanıacısı olarak hiç yırtılma takılma titreme gibi bir problem yaşadın mı? Samsun almayı düşünüyorum.
birazdan siparişi geçeceğim çok uzun bekledim zaten. Teşekkürler. 1.4 display port kablomu bile aldım.İmzamdaki ekran kartı ile kullanıyorum arkadaşımda RX580 ile kullanıyor. Hiç yırtılma takılma titreme gibi bir problem yaşamadım.
Gigabyte 2k 165hz Curved değil fakat genel itibarıyla istediğin özellikler mevcut. Fakat piyasa da bir tek İtopya'da olduğu için fiyatı biraz pahalı. Acil değilse biraz bekle derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.