2K IPS 144Hz Curved monitör önerisi

Şu an C27HG70 kullanıyorum. Daha önce Samsung LU28E590DS/UF kullanıyordum TN panel çok kötü benim için arkadaşımda da aynı monitörden var idi ben bu monitörü aldıktan sonra görünce o da C32HG70 aldı ileride monitör değiştirecek olur isem kesinlikle Odyssey G7 alırım. Odyssey G7 C27HG70 den bir tık daha iyi Link
karşılaştırdığın monitör gayet güzelmiş. Peki bir samsung kullanıacısı olarak hiç yırtılma takılma titreme gibi bir problem yaşadın mı? Samsun almayı düşünüyorum.

Karşılaştırdığın monitör gayet güzelmiş. Peki bir Samsung kullanıacısı olarak hiç yırtılma takılma titreme gibi bir problem yaşadın mı? Samsun almayı düşünüyorum.

İmzamdaki ekran kartı ile kullanıyorum arkadaşımda RX580 ile kullanıyor. Hiç yırtılma takılma titreme gibi bir problem yaşamadım.

İmzamdaki ekran kartı ile kullanıyorum arkadaşımda RX580 ile kullanıyor. Hiç yırtılma takılma titreme gibi bir problem yaşamadım.
birazdan siparişi geçeceğim çok uzun bekledim zaten. Teşekkürler. 1.4 display port kablomu bile aldım.
1600111504777.png

hadi bakalım verdim siparişi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı