Şu an C27HG70 kullanıyorum. Daha önce Samsung LU28E590DS/UF kullanıyordum TN panel çok kötü benim için arkadaşımda da aynı monitörden var idi ben bu monitörü aldıktan sonra görünce o da C32HG70 aldı ileride monitör değiştirecek olur isem kesinlikle Odyssey G7 alırım. Odyssey G7 C27HG70 den bir tık daha iyi Link
karşılaştırdığın monitör gayet güzelmiş. Peki bir samsung kullanıacısı olarak hiç yırtılma takılma titreme gibi bir problem yaşadın mı? Samsun almayı düşünüyorum.
Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör ile akıcı ve gerçekçi oyun deneyimi sizleri bekliyor. 240Hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresi ile rakiplerinize fark atın!
www.monsternotebook.com.tr
2K değil farkındayım ancak bu monitörden umutluyum.
Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör ile akıcı ve gerçekçi oyun deneyimi sizleri bekliyor. 240Hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresi ile rakiplerinize fark atın!
www.monsternotebook.com.tr
2K değil farkındayım ancak bu monitörden umutluyum.
Karşılaştırdığın monitör gayet güzelmiş. Peki bir Samsung kullanıacısı olarak hiç yırtılma takılma titreme gibi bir problem yaşadın mı? Samsun almayı düşünüyorum.
Gigabyte 2k 165hz curved değil fakat genel itibarıyla istediğin özellikler mevcut. Fakat piyasa da bir tek itopya da olduğu için fiyatı biraz pahalı. Acil değilse biraz bekle derim.
Gigabyte 2k 165hz Curved değil fakat genel itibarıyla istediğin özellikler mevcut. Fakat piyasa da bir tek İtopya'da olduğu için fiyatı biraz pahalı. Acil değilse biraz bekle derim.