2K IPS 144Hz Curved monitör önerisi

karşılaştırdığın monitör gayet güzelmiş. Peki bir samsung kullanıacısı olarak hiç yırtılma takılma titreme gibi bir problem yaşadın mı? Samsun almayı düşünüyorum.

Karşılaştırdığın monitör gayet güzelmiş. Peki bir Samsung kullanıacısı olarak hiç yırtılma takılma titreme gibi bir problem yaşadın mı? Samsun almayı düşünüyorum.

İmzamdaki ekran kartı ile kullanıyorum arkadaşımda RX580 ile kullanıyor. Hiç yırtılma takılma titreme gibi bir problem yaşamadım.

İmzamdaki ekran kartı ile kullanıyorum arkadaşımda RX580 ile kullanıyor. Hiç yırtılma takılma titreme gibi bir problem yaşamadım.
birazdan siparişi geçeceğim çok uzun bekledim zaten. Teşekkürler. 1.4 display port kablomu bile aldım.

hadi bakalım verdim siparişi.

Hala karar veremedim tam olarak önerisi olan varsa sevinirim.

Gigabyte 2k 165hz curved değil fakat genel itibarıyla istediğin özellikler mevcut. Fakat piyasa da bir tek itopya da olduğu için fiyatı biraz pahalı. Acil değilse biraz bekle derim.

Gigabyte 2k 165hz Curved değil fakat genel itibarıyla istediğin özellikler mevcut. Fakat piyasa da bir tek İtopya'da olduğu için fiyatı biraz pahalı. Acil değilse biraz bekle derim.

Cidden Curved olsa direkt alırdım Curved IPS panel bulamazsam Odyssey G7 alacağım ama insan tabii gönlüne göre istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…