Rog’un sosyal medya hesaplarını takip edin, kendi forumlarında, discordlarında vs. sorup takip edebilirsiniz.Hocam bunu değil de bir önceki attığınızı direkt alacam sanırım çıkınca. Fakat nerden takip edebilirim ?
Macbook Pro 16 2023.Hangi monitörü kullanıyorsunuz?
Bekleyebilirsen yeni OLED'ler çıkıyor.
Kardeşim siz ne yaptiniz? Eger gercekten buyuk bir ekran olmasaydi kayda deger bir fark olmaz diyecektim ve yine de derim ki 65 inc LG OLED de bile cok fark etmiyor 2K ile 4K cogu oyunda. Ancak siz 50 inc monitor 60 bin kusur lira link koymussunuz. Siz bence lutfen cok rica edecegim. 50 inç LG OLED EVO aliniz o parayla.
İste size en üst ve en yeni seri ve model 55 inç LG OLED EVO 59 bin lira
O kadar yeni ve ust seri olmasin denilirse 65 inc de dusunulebilir ama mutlaka OLED veya OLED EVO olsun. Bence bu asagidaki ürün hem oyun hem TV hem film icin tam mukemmeldir. Ben 65 LG OLED kullanıyorum.
Kardeşim tekrar samimiyetle ve kesin olarak soyluyorum. OLED LG'nindir ve OLED LG marka alınır. Ayrica oyun ve filmde 55 iyidir ama imkaniniz varsa 65 daha iyidir ama 65 icin mekan uygun degilse ve kalite ve daha uygun fiyat acisindan LG OLED 55 EVO G serisi yani yukarida linkini verdigim ürün kesin ve tereddütsüz olarak alacaginiz en mukemmel üründür. Keske benim imkanim olsa da EVO versiyonunu alabilsem. Siz yine de model yili vs acisindan ince arastirma yapiniz. Ben temel mantik acisindan yaklastim. Sizin ayirdiginiz butceye de tam denk geliyor. O nedenle en yeni ve en ust model EVO 55 G serisi hangisi ise onu almaya calisin. Tavsiyem budur.
Aklımda şu monitör var. Sizler ne düşünüyorsunuz?
![]()
Asus ROG Swift OLED PG48UQ 47.5" 0.1 ms 4K Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus ROG Swift OLED PG48UQ 47.5" 0.1 ms 4K Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus ROG Swift OLED PG48UQ 47.5" 0.1 ms 4K Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 65.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.