2K monitör için ekran kartı tavsiyesi

YusufSirac

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Elimde mevcut Sapphire Nitro S.E. RX590 var. Monitörüm arızalandığı için yeni almak istiyorum. Almışken paraya kıyıp 2K monitör alayım dedim fakat bu sefer de aklıma ekran kartım oyunlarda bu yükün altına girebilir mi sorusu geldi. Kaldıramaz ise hangi kartlar daha uygun olur bilgilendirebilir misiniz?

Elimde mevcut Sapphire Nitro S.E. RX590 var. Monitörüm arızalandığı için yeni almak istiyorum. Almışken paraya kıyıp 2K monitör alayım dedim fakat bu sefer de aklıma ekran kartım oyunlarda bu yükün altına girebilir mi sorusu geldi. Kaldıramaz ise hangi kartlar daha uygun olur bilgilendirebilir misiniz?
GTX 1070 ve üstü kartlar, Vega 56/64, 5700XT, 5700 bu kartlar uygundur günümüz 2K'sı için. GTX 1070'den pek emin değilim Ti modeli daha mantıklı olabilir. Şahsen Vega 56 ve Ryzen 2600 ile 4K oyun oynuyordum televizyonda kol ile.

Bütçen yüksekse ve eğer alayım beni 4-5 yıl rahat götürsün diyorsan eğer RX 5700 XT almanı öneririm akrabam sistem topladı AMD Ryzen 5 3600 almıştı işlemcide galiba 16 GB RAM ile Forza Horizon 4 Full 144 FPS'de oynatıyor bir sıkıntı olmadan RX 5700 XT Sapphire 8 GB modelini öneririm.

Belirli bir bütçem yok. 2000-2500 lira verebilirim en fazla. Mevcut kartımı satarsam ikinci el monitör ve kart için yeterli olur mu acaba ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı