2K monitör önerisi

Bütçe
3000-3500

Caner Ülken

Hectopat
Yer
Evinde sakince davul çalıyor.
Daha fazla  
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
Herkese selamlar.

2K monitör almayı düşünüyorum. Biraz araştırdım ve aşağıdaki 2 monitörü buldum.
Asus TUF VG27WQ1B
Acer Nitro XV272UP

ASUS 165Hz, Acer 144Hz fakat ASUS G-Sync compatible desteği bulunmayan bir monitör, Acer ise G-Sync compatible. Aslında G-Sync özellikli bir monitör istiyorum ama ASUS'da uygun görünüyor. Sizin tavsiyeniz nedir? Başka monitör de önerebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Param olsaydı alırdım ama para yok

Eeee?

ASUS TUF'ı almanı tavsiye ederim.

IPS bakıyordum aslında Acer'da karar vermek üzereydim, Asus kafamı karıştı. Sizin bunlar haricinde bir öneriniz var mıdır?

Umarım bir gün sizin de olur.

Öneri yapabilmemiz için tercihlerinize ihtiyacımız var. Sistemde daha çok FPS oyunları mı oynuyorsunuz yoksa hikaye temalı simülasyon oyunları vesaire mi? Tercih ettiğiniz ekran boyutu nedir?

Samsung CHG70 abim kullaniyor 2 yıldır hiçbir sorun ile karşılaşmadık.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20201027-201706_Chrome.jpg
    60,6 KB · Görüntüleme: 42
2K almak yerine para biriktirip 4K almak bence daha mantıklı

Öneri yapabilmemiz için tercihlerinize ihtiyacımız var. Sistemde daha çok FPS oyunları mı oynuyorsunuz yoksa hikaye temalı simülasyon oyunları vesaire mi? Tercih ettiğiniz ekran boyutu nedir?
Yukarıda bütçe yazdım 3000-3500 arası, Önerdiğim ürünler de dahil, en fazla 27" istiyorum. Her türlü oyun oynamaktayım. FPS de oynuyorum, hikaye bazlı oyunlar da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…