2K Monitör Önerisi

BatuhanPlb

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  

2K, maksimum 1ms, minimum 165 Hertz monitör bakıyorum ve bu 3 model arasında kararsız kaldım. Hangisi tercih edilmeli, neden? Varsa alternatiflerinizi de değerlendirebilirim, bütçe ortalama bu civarlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI G274QPF-QD model monitöre sahibim. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Hocam bazen durduk yere ekran siyah olup tekrar geliyor mu?
Oyundayken Alt Tab yaparkende oluyor. Kablo ile alakalı olabilir mi? (Kablom kalitesiz.)
HDMI olarak hangi kabloyu kullanmak daha iyi performans sunar, var mı öneriniz?

Bazı kullanıcıların dediğine göre renk dolgunluğu söylenildiği gibi değil.

Son olarak monitör 27 inç ama gözüme küçük gibi geldi.

Hocam bazen durduk yere ekran siyah olup tekrar geliyor mu?
Oyundayken Alt Tab yaparkende oluyor. Kablo ile alakalı olabilir mi? (Kablom kalitesiz.)
HDMI olarak hangi kabloyu kullanmak daha iyi performans sunar, var mı öneriniz?
1) Hocam MSI G274QPF-QD ekranda anlık kararma bu konuda belirttiğim şekilde, tarayıcı içerisinde ekranın bir kısmında aniden bir karartı beliriyor. Monitörü aldığımdan beri bu sorunu çözemedim, ayrıca bu sadece tarayıcıda oluyor. İlk aldığım zamanlarda, bu tarz değil ama bazen yukarı kısımlarda karartı oluyordu 3-4 saniye sürüyordu fakat bu uzun zamandır olmuyor bana.

2) Kablo ile alakalı olduğunu sanmıyorum, masaüstü çözünürlüğünüz ile oynadığınız oyundaki çözünürlükler veya boyutlar farklı ise ekranda bir kaç saniye süren siyah ekran olabilir. Bu monitör ile alakasız bir sorun, tüm PC'lerde bu sorun var. Hatırladığım kadarıyla tam ekranda daha çok oluyordu bu olaydan.

3) HDMI kablolar biraz eskidi, ben tam performans almak için monitör ile birlikte gelen DP kablosunu kullanıyorum.

4) Renk doygunluğu hakkında bilgim yok.

5) Ben 24" bir monitörden geçtiğim için benim için baya büyük bir monitör gibi geliyor, fakat daha deneyimli olmadığım için bilemiyorum.

Agalar dell sipariş ettim dikeyde kullanılabilir olması beni cezbetti inş memnun kalırız daha ucuza dikeyde kullanılabilen 2k yok sanırım
Trendyoldan 9300e 3 taksit aldım 10 liraya tamamladım wordden 1050tl bonus geldi

3) HDMI kablolar biraz eskidi, ben tam performans almak için monitör ile birlikte gelen DP kablosunu kullanıyorum
Hocam MSI resmi sitesinde HDMI kablosu kutu içerisinde mevcuttur diyor.
1703367243910.png

Fakat benim kutu içeriğinde sadece DP kablosu çıktı. (Amazondan aldım.) Siz aldığınız zaman HDMI kablosu var mıydı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı