2K monitör önerisi

Bu iki monitörü düşünüyorum ama iki ürün arasında Hz dışında bir farklılık var mı? Sizin tavsiye ettiğiniz 2K monitör varsa önerirseniz sevinirim.

Hz olarak mı düşük yoksa parlaklık olarak mı?
hz olarak bahsediyorum yani ekran yenileme hızı. attıklarınız biri 170 diğeri 180 hz. Benim attığım 165 hiçbirşey farketmez yani 144 hz yeterli normalde arkadaşın dediği gibi. Ben renklerinden ve ekrandan çok memnunum değerlendirebilirsiniz.

Hz olarak bahsediyorum yani ekran yenileme hızı. Attıklarınız biri 170 diğeri 180 Hz. Benim attığım 165 hiçbir şey fark etmez yani 144 Hz yeterli normalde arkadaşın dediği gibi. Ben renklerinden ve ekrandan çok memnunum değerlendirebilirsiniz.

Teşekkür ederim öneriniz için çok sağ olun.

Hocam Gaming Gen TR'den

Dell G2724D almayı düşünüyorum fakat 1 ölü piksel çıktı mesela direk değişim yapıyorlar mı? Bir de sanırım bunda çok fazla ölü piksel çıkma sıkıntısı yokmuş diye biliyorum ne kadar doğrudur? Uzun süredir bakıyorum artık sıkıldım almak istiyorum yani. Xbox Series X'e takacağım.​

Hocam Gaming Gen TR'den

Dell G2724D almayı düşünüyorum fakat 1 ölü piksel çıktı mesela direk değişim yapıyorlar mı? Bir de sanırım bunda çok fazla ölü piksel çıkma sıkıntısı yokmuş diye biliyorum ne kadar doğrudur? Uzun süredir bakıyorum artık sıkıldım almak istiyorum yani. Xbox Series X'e takacağım.​

Ben kullanıyorum ölü pixel falan hiç dikkatimi çekmedi öyle bir durumda arayıp söylerseniz yardımcı oluyorlar ama. Ben anakarta yanlış kablo takmıştım rgb kontrolcüsü bozuldu sanırım hiçbir ışık yanmıyordu. Gönderdim gaming tr ye anakartı servise gönderdik dediler servis değişim raporu yazmış göndermiş. Gaminggentr de anakartın sıfırını takıp bana kutusuyla beraber gönderdiler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı