2K monitör önerisi

Alper71

Hectopat
Yer
Kırıkkale
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
2 tane ucuz 180Hz 0.5 ms 2K monitör buldum, bu monitörler alınır mı? Alınırsa hangisi daha mantıklı bir seçim olur?

Game power t80 modeli en sağlam modellerinden biridir onu almanı öneririm bende bir hata ettim fazeon monitör işine giriştim 2k da memnunum aslında içimde kalmıştı hep t80 kötü model değildir game powerın en sağlam modellerindendir ama başka modellerede kesinlikle bakmanı öneririm.

İkisi de çöp. Ucuz etin yağnisi.
Game power t80 in inceleme vidiolarını ve kullanıcı yorumları monitör alacağım zaman baya incelemiştim rakiplerine göre güzel ve sorunsuz modellerden biri ben demiyorum bu modeli al başka modellere bakmasını öneririm ama sizin yaptığınız daha çok ön yargılı davranmak givi birşey t80 gamepowerın en sağlam modellerinden biridir.

Game Power T80'in inceleme vidiolarını ve kullanıcı yorumları monitör alacağım zaman bayağı incelemiştim rakiplerine göre güzel ve sorunsuz modellerden biri ben demiyorum bu modeli al başka modellere bakmasını öneririm ama sizin yaptığınız daha çok ön yargılı davranmak givi bir şey T80 Gamepower'ın en sağlam modellerinden biridir.

Tamam hocam alsın. Sorun yok atalarımızın söylediği çok anlamlı bir sözü söyledim. Anlayana.

Tamam hocam alsın. Sorun yok atalarımızın söylediği çok anlamlı bir sözü söyledim. Anlayana.
Dediklerimi tam okumadınız galiba bende bu monitörü alsın demiyorum başka modellerede baksın demişim sizin yaptığınız ön yargılı davranışı anlattım sadece iyi sosyaller dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı