2K Monitör Önerisi

Fiyatına fazlasıyla değer ve eğer AMD ekran kartı kullanmıyorsanız ve ileride de almayı düşünmüyorsanız Freesync desteği sizi ilgiliendirmeyecektir
Freesync Nvidia ekran kartlarıyla da çalışıyor ancak dediğiniz doğrudur katılıyorum.
İndirimlerde RX 5700 XT almayı düşünüyorum. Dizi, film ve hikayeli oyunlar için kullanacağım genellikle. Sanırım 300TL hediye çeki indirimi yarın bitiyor. FreeSync keskinlikle var olması gereken bir özellik değilse, satın almayı düşünüyorum.

İndirimlerde RX 5700 XT almayı düşünüyorum. Dizi, film ve hikayeli oyunlar için kullanacağım genellikle. Sanırım 300TL hediye çeki indirimi yarın bitiyor. FreeSync keskinlikle var olması gereken bir özellik değilse, satın almayı düşünüyorum.
Ben olsam kesinlikle alırdım çünkü bu fiyata başka ve bu kalitede WQHD monitör bulmanız çok zor.
Samsung 27” 144 Hz LC27JG50QQMXUF 2K QHD Kavisli Gaming Monitör Samsung'un sitesinde ''Fırsat Modu'' kampanyasıyla beraber 300TL hediye çekiyle 1700TL'ye satın alabiliyorsunuz. Ben de bu monitörü almayı düşünüyorum. FreeSync desteğinin olmaması çok etki eder mi, fiyatına değer mi diye düşünüyorum açıkçası.
Bu fırsat modu kampanyası hala devam ediyor mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı