Allah o sistemi bana da nasip eder umarımArkadaşlar selam,
Herkese iyi forumlar hayırlı pazarlar.
Arkadaşlar 1 ay önce sistem topladım R9 3900X 2080 Ti ekran olarak 1080P kullanıyordum bütçem kalmamıştı. Şimdi 3.5 4.2K arası bir bütçem var. 2K monitör tavsiyesi bekliyorum sizlerden.
İnşallah daha iyileri sizlerin olsun kardeşim.Allah o sistemi bana da nasip eder umarım. MSI'yi öneririm arkadaş atmış zaten.
Teşekkür ederim . Gigaybyte MSI den ne farkı var fiyat olarak yüksek ve 144hz MSI 165 Hz daha ucuz.Gigabyte AORUS 27" AD27QD 144Hz 1ms HDMI DP QHD IPS FreeSync Gaming Monitör | ITOPYA
Gigabyte AORUS 27" AD27QD 144Hz 1ms HDMI DP QHD IPS FreeSync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile AD27QD ITOPYA'da.www.itopya.com
Teşekkürler. Değerlendireceğim.MSI 27" OPTIX MAG272CQR 165Hz 1ms 2xHDMI DP VA RGB QHD Freesync Curved Gaming Monitör | ITOPYA
MSI 27" OPTIX MAG272CQR 165Hz 1ms 2xHDMI DP VA RGB QHD Freesync Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile OPTIX MAG272CQR ITOPYA'da.www.itopya.com
Teşekkür ederim. DeğerlendireceğimLG 27GL850 Bu monitörü çok uzun bir zaman araştırarak aldım bence piyasadaki en iyi 144Hz 2k IPS panellerden 1ms olması ve fiyat açısından çoğu monitörün önüne geçiyor 2 ay kadar kullanıyorum küçük bir kalibrasyon ile harika deneyin sunuyor.
Pek farkları yok biri IPS panel biri VA panel.İnşallah daha iyileri sizlerin olsun kardeşim.
Teşekkür ederim . Gigaybyte MSI den ne farkı var fiyat olarak yüksek ve 144hz MSI 165 Hz daha ucuz.
Teşekkürler. Değerlendireceğim.
Teşekkür ederim. Değerlendireceğim
Keşke bunların 3'ünün birleşimi olsahayırlı olsun öncelikle, eğer ki rekabetçi oyunlar oynayacaksanız TN panel almanızda fayda var, ASUS VG27bq veya PG278QE gibi. Yok önemli değil diyorsanız IPS veya VA panel düşünebilirsiniz. VG27wq modelini öneririm renkleri oldukça başarılı güzel bir monitör.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.