2K monitör Tavsiyesi 3900X 2080 Ti

EmreCPR

Hectopat
Arkadaşlar selam,

Herkese iyi forumlar hayırlı pazarlar.

Arkadaşlar 1 ay önce sistem topladım R9 3900X 2080 Ti ekran olarak 1080P kullanıyordum bütçem kalmamıştı. Şimdi 3.5 4.2K arası bir bütçem var. 2K monitör tavsiyesi bekliyorum sizlerden.

Arkadaşlar selam,

Herkese iyi forumlar hayırlı pazarlar.

Arkadaşlar 1 ay önce sistem topladım R9 3900X 2080 Ti ekran olarak 1080P kullanıyordum bütçem kalmamıştı. Şimdi 3.5 4.2K arası bir bütçem var. 2K monitör tavsiyesi bekliyorum sizlerden.
Allah o sistemi bana da nasip eder umarım :(. MSI'yi öneririm arkadaş atmış zaten.

Allah o sistemi bana da nasip eder umarım :(. MSI'yi öneririm arkadaş atmış zaten.
İnşallah daha iyileri sizlerin olsun kardeşim.
Teşekkür ederim . Gigaybyte MSI den ne farkı var fiyat olarak yüksek ve 144hz MSI 165 Hz daha ucuz.
Teşekkürler. Değerlendireceğim.
LG 27GL850 Bu monitörü çok uzun bir zaman araştırarak aldım bence piyasadaki en iyi 144Hz 2k IPS panellerden 1ms olması ve fiyat açısından çoğu monitörün önüne geçiyor 2 ay kadar kullanıyorum küçük bir kalibrasyon ile harika deneyin sunuyor.
Teşekkür ederim. Değerlendireceğim

İnşallah daha iyileri sizlerin olsun kardeşim.

Teşekkür ederim . Gigaybyte MSI den ne farkı var fiyat olarak yüksek ve 144hz MSI 165 Hz daha ucuz.

Teşekkürler. Değerlendireceğim.

Teşekkür ederim. Değerlendireceğim
Pek farkları yok biri IPS panel biri VA panel.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hayırlı olsun öncelikle, eğer ki rekabetçi oyunlar oynayacaksanız TN panel almanızda fayda var, ASUS VG27bq veya PG278QE gibi. Yok önemli değil diyorsanız IPS veya VA panel düşünebilirsiniz. VG27wq modelini öneririm renkleri oldukça başarılı güzel bir monitör.

hayırlı olsun öncelikle, eğer ki rekabetçi oyunlar oynayacaksanız TN panel almanızda fayda var, ASUS VG27bq veya PG278QE gibi. Yok önemli değil diyorsanız IPS veya VA panel düşünebilirsiniz. VG27wq modelini öneririm renkleri oldukça başarılı güzel bir monitör.
Keşke bunların 3'ünün birleşimi olsa :(.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı