erencaglarc
Centipat
Curved önemli malesef diğer monitörümde curved yan yana koyacağım ama düz panele de açığım görebilirim hoşuma giderse alırımCurved sizin için önemli mi? Değilse IPS panel almanız daha iyi olur.
AOC AGON Curved değil, düz. Ayrıca stokta yok.Curved önemli malesef diğer monitörümde curved yan yana koyacağım ama düz panele de açığım görebilirim hoşuma giderse alırım
baya hoşuma gitti takıldım biraz bundaAOC 27" AG273QX 165Hz 1ms HDMI DP QHD HDR VA Freeysnc Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 27" AG273QX 165Hz 1ms HDMI DP QHD HDR VA Freeysnc Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile AG273QX ITOPYA'da.www.itopya.com
Sizce alınacak en iyi monitör bu mudur? Bende 2K monitör araştırıyorum. Büyük ihtimalle bende Odyssey G5 alacağım. Genel olarak 250 nit genel, minimum 200 parlaklık aşırı az geldi. Şu an kullandığım TN panel monitörün parlaklılığı 400 nit iken sizce sorun yaşatır mı?En iyisi Samsung.
HDR olarak hepsinden iyi. MSI ve AOC CQ27G2U'da yok bile.
Renk derinliği olarak kimisi ile eşit (MSI 8 Bit + frc), kimisinden de daha iyi (geri kalanlar 8 Bit)
Renk gamı olarak AOC Agon'dan bir tık daha geride gibi, diğerleri ile başabaş/daha iyi.
HDR kapalıykenki parlaklık olarak AOC agon ve Monster dışında (AOC bir tık daha fazla, Monster aynı) hepsinden daha iyi.
Qunatumdot artısı var.
AOC agon ve Samsung dışında FreeSync 2 destekleyen de yok.
1- Samsung 2- AOC, diğerlerini eleyin derim.
AOC agon Curved değil, düz. Ayrıca stokta yok.
Odyssey'den bahsetmiyordum mesajımda. Belirtmeyi unutmuşum. C27HG70'den bahsediyorum. Ama sizin QLED ile kötü bir anınız vardı galiba, pek almak isteyeceğinizi sanmam.Sizce alınacak en iyi monitör bu mudur? Bende 2K monitör araştırıyorum. Büyük ihtimalle bende Odyssey G5 alacağım. Genel olarak 250 nit genel, minimum 200 parlaklık aşırı az geldi. Şu an kullandığım TN panel monitörün parlaklılığı 400 nit iken sizce sorun yaşatır mı?
Bir de sRGB ve Adobe renk değerlerini sitesinde de göremedim. Nerede bulabilirim?
En iyisi Samsung bence.
HDR olarak hepsinden iyi. MSI ve AOC CQ27G2U'da yok bile.
Renk derinliği olarak kimisi ile eşit (MSI 8 Bit + frc), kimisinden de daha iyi (geri kalanlar 8 Bit)
Renk gamı olarak AOC Agon'dan bir tık daha geride gibi, diğerleri ile başabaş/daha iyi.
HDR kapalıykenki parlaklık olarak AOC agon ve Monster dışında (AOC bir tık daha fazla, Monster aynı) hepsinden daha iyi.
Qunatumdot artısı var.
AOC agon ve Samsung dışında FreeSync 2 destekleyen de yok.
1- Samsung 2- AOC, diğerlerini eleyin derim.
Edit: Odyssey'i unutmuşum.
Samsung'un HDR, renk gamı ve renk derinliği olarak kısılmış hali. Kavisi biraz daha yoğun, o kadar. Ama yanına koyacağınızdan %99 daha kavislidir, o zaman da rahatsız edebilir.
AOC agon Curved değil, düz. Ayrıca stokta yok.
Kendi monitörüm gayet memnunumAsus VG27BQ 27" 165 Hz TUF Gaming 2K Monitör Modelleri ve Fiyatları
Asus VG27BQ 27" 165 Hz TUF Gaming 2K Monitör modelleri en ucuz fiyat seçenekleriyle Cimri.com'da! Siz de Cimri.com'da Asus VG27BQ 27" 165 Hz TUF Gaming 2K Monitör ürününün özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyebilir, ürüne ait kullanıcı yorumlarına göz atabilir, fiyat değişimlerini takip...www.cimri.com
Açıkcası QLED almak pek istemiyorum. Kaç bin lira verdiğim televizyon elimde patlamıştı. Sizce ne kadar mantıklı?Odyssey'den bahsetmiyordum mesajımda. Belirtmeyi unutmuşum. C27HG70'den bahsediyorum.
Belirttiğiniz renk gamutları yazmıyorsa belki Rtings gibi sitelerden bulabilirsiniz ama şart değil. Olanlardan da 3-5 bir şey çıkarmak mümkün olacaktır muhtemelen.
QLED'ler yanık olarak OLED gibi değil, daha zor yanık oluşuyor diye biliyorum. Dikkatli kullanımda sorun olacağını çok sanmam. C27HG70'i kullanan epeyce insan var.Açıkcası QLED almak pek istemiyorum. Kaç bin lira verdiğim televizyon elimde patlamıştı. Sizce ne kadar mantıklı?
Samsung QLED Televizyon İz Sorunu
Arkadaşlar selamlar, 2018 yılında Samsung QLED televizyon almıştık. Bugün gariptir ki siyah ve beyaz yerlerde daha çok dikkat çeken bir çizgi oluştu ekranda. Dünyanın parasını verip almıştım. Sizce neden söyle bir şey oldu? Garantisi bitti ama 10 yıl panel garantisi var. Bu sorun panelere girer...www.technopat.net