Melih_KAPLAN
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- ANAKART:Asus Prime B650M-K
İŞLEMCİ:AMD Ryzen 5 7500F
EKRAN KARTI:Zotac RTX2060
HDD:500GB
M.2SSD:1TB
RAM:Apacer Panther 16 GB 5200 Mhz
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba arkadaşlar 2K monitör almak istiyorum.
Genellikle günlük kullanım ve hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum, arada rekabetçi falan oynadığım oluyor ama çok kasmıyorum.
En az 144Hz olması benim için yeterli olur.
Ekran kartım NVIDIA fakat şu anki kartım 2K için çok yeterli olmasa da güncellemeyi düşünüyorum.
Pivot özelliği olup olmaması fark etmiyor ama pivot olursa biraz daha iyi olabilir.
1080P'den 2K ya geçiş yapacağım onun için düzgün kaliteli bir şey olsun istiyorum, önceliğim IPS panel olması.
Şu monitörlere baktım fakat kağıt üstündeki bilgiler dışında nasıllar bilmiyorum.
www.trendyol.com
Genellikle günlük kullanım ve hikaye tabanlı oyunlar oynuyorum, arada rekabetçi falan oynadığım oluyor ama çok kasmıyorum.
En az 144Hz olması benim için yeterli olur.
Ekran kartım NVIDIA fakat şu anki kartım 2K için çok yeterli olmasa da güncellemeyi düşünüyorum.
Pivot özelliği olup olmaması fark etmiyor ama pivot olursa biraz daha iyi olabilir.
1080P'den 2K ya geçiş yapacağım onun için düzgün kaliteli bir şey olsun istiyorum, önceliğim IPS panel olması.
Şu monitörlere baktım fakat kağıt üstündeki bilgiler dışında nasıllar bilmiyorum.
Dell G2724d 27 Inç 165hz 1ms 2k Qhd Adaptive Sync Fast Ips Gaming Monitör - Fiyatı, Yorumları
Dell G2724d 27 Inç 165hz 1ms 2k Qhd Adaptive Sync Fast Ips Gaming Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.