2K monitör vs 1080p monitör

Fake Rfue

Hectopat
Daha fazla  
Halihazırda elimde PS5 var ve 27 inç 2K 165 Hz monitörüm var. Masaüstü PC toplamayı düşünüyorum ama 1080p 27 inçte (masaüstünde rekabetçi oynayacağım ve toplayacağım PC çok güçlü olamayacağı için 1080p diye sordum) kötü durur mu? Sizce satıp 1080p 240 Hz falan almaya gerek var mı (satarsam zarar edeceğim daha yeni aldım monitörü) yoksa elimdeki yeterli olur mu?

Halihazırda elimde PS5 var ve 27 inç 2K 165 Hz monitörüm var. Masaüstü PC toplamayı düşünüyorum ama 1080p 27 inçte (masaüstünde rekabetçi oynayacağım ve toplayacağım PC çok güçlü olamayacağı için 1080p diye sordum) kötü durur mu? Sizce satıp 1080p 240 Hz falan almaya gerek var mı (satarsam zarar edeceğim daha yeni aldım monitörü) yoksa elimdeki yeterli olur mu?
Bence elindeki monitör gayet iyi, oyunlarda pek sorun yaşamayacaksındır. Toplamayı düşündüğün sistemin grafik kartı olarak ne kullanmayı planlıyorsun?

toplayacağın kasa için bütçen nedir.

Ben kendi sistemimi 29.000 civarı birşeye toplamıstım tüm parçaları pazarlık yapa yapa sahibindenden aldım garantili olanlardan. 2 tane 2k 170 hz montiör bağlıyorum bana mısın demıyor. Az çok bilgin varsa parçaları bu sekılde toplayıp ( zaten kasa ve güç kaynağı dahil toplam 6-7 parça falan var ) kasaya monte edebilirsen daha karlı olur senın ıcın.

Ben kendi sistemimi 29.000 civarı bir şeye toplamıstım tüm parçaları pazarlık yapa yapa sahibindenden aldım garantili olanlardan. 2 tane 2K 170 Hz montiör bağlıyorum bana mısın demıyor. Az çok bilgin varsa parçaları bu sekılde toplayıp ( zaten kasa ve güç kaynağı dahil toplam 6-7 parça falan var ) kasaya monte edebilirsen daha karlı olur senın ıcın.

Hocam bilgim bayağı var lakin daha önce hiç toplamadığım için kablolamada sorun yaşarım diye korkuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı