2K monitöre PS5 alınır mı?

TouchMyFlow

Hectopat
PS5 fiyatlarını çok uzun süredir takip etmiyordum. Şu an baktığımda 13bin TL'ye kadar düştüğünü görüyorum bence gayet uygun fiyatı. PC toplamıştım fakat yaşadığım sayısız sorun sonucu iade ettim ve THH kararını bekliyorum. İleride tekrar PC alacağım fakat paramın geri gelmesi aylar bulacak. Bu sebeple 3-4 ay boyunca kullanabileceğim bir konsol istiyorum. PS5 sizce mantıklı mı? Konsollardaki abonelik sistemleri hangisinde daha iyi? Ekstradan oyunlara para vermek istemiyorum dediğim gibi çok uzun süre kullanmayacağım zaten. Şu an elimde Dell S2721DGFA 27" 1ms QHD monitör var. Oyunları akıcı bir şekilde oynayabilir miyim bu monitör ile? Bütçem maksimum 14-15bin TL.

Playstation 5 her türlü yeterli bir oyun konsolu. (Üst seviye pc'ye göre tabiki güçsüz kalıyor) Tek sorunu biraz oyun fiyatları pahalı. Fakat PS+ kesinlikle idare eder.

Teşekkürler yorumlarınız için. 1440p 120Hz kullanabiliyorsam fazlasıyla yeterli olur. Exclusive oyunları daha oynamak kısmet olmadı fakat bilgisayara gelenlerin çoğunu satın aldım. Yani ileride bilgisayardan oynayabileceğim oyunları oynamak istemiyorum pek. 13bin TL fiyat olarak uygun mu peki? Daha ucuza bulunur mu? PS5 için farklı abonelikler varmış bu arada. Hangisi daha mantıklı ve neler var tam olarak? Hiç konsol almadığım için sitede kayboldum harflere göre bakılıyor oyunlara. Tam liste olarak daha detaylı görebilmem mümkün mü?

Teşekkürler yorumlarınız için. 1440p 120Hz kullanabiliyorsam fazlasıyla yeterli olur. Exclusive oyunları daha oynamak kısmet olmadı fakat bilgisayara gelenlerin çoğunu satın aldım. Yani ileride bilgisayardan oynayabileceğim oyunları oynamak istemiyorum pek. 13bin TL fiyat olarak uygun mu peki? Daha ucuza bulunur mu? PS5 için farklı abonelikler varmış bu arada. Hangisi daha mantıklı ve neler var tam olarak? Hiç konsol almadığım için sitede kayboldum harflere göre bakılıyor oyunlara. Tam liste olarak daha detaylı mümkün mü?
Buradan bakabilirsiniz hocam. Konsolun fiyatı hakkında yorum yapmam gerekirse bence gayet uygun. Şuan Xbox Series X konsollarda 9-11 bin TL arasında. Ps5'in doğal fiyatı bence.

Buradan bakabilirsiniz hocam. Konsolun fiyatı hakkında yorum yapmam gerekirse bence gayet uygun. Şu an Xbox Series X konsollarda 9-11 bin TL arasında. PS5'in doğal fiyatı bence.

Bahsettiğiniz fiyatlara maalesef bulamadım. PS5 fiyatının daha ucuz olması bana da garip geldi. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı