2K monitöre PS5 alınır mı?

Hocam sıfır PS5'i 13.000 TL'ye bulmak imkansız. Siz nerede buldunuz? Link atabilir misiniz?

Sahibindende falan bulduysanız dolandırıcı olma ihtimali var.

Evet 13-14bin TL'ye bayağı bir ilan gördüm sıfır kapalı kutu. Oranın ismini söylemek ve linkini paylaşmak yasak diye biliyorum herkes sarı site diyor. :D

Evet 13-14bin TL'ye bayağı bir ilan gördüm sıfır kapalı kutu. Oranın ismini söylemek ve linkini paylaşmak yasak diye biliyorum herkes sarı site diyor. :D
Yasak değil herhalde. Herkes paylaşıyor. Linkin orjinal olduğuna eminsiniz değil mi ? Sahibinden sitesinin çok fazla kopyası çıktı.

Şuan baktım evet doğru sıfır diyorlar fakat ithalatçı garantili haberiniz olsun hocam.

Yasak değil herhalde. Herkes paylaşıyor. Linkin orijinal olduğuna eminsiniz değil mi? Sahibinden sitesinin çok fazla kopyası çıktı.

1089450067 aratırsanız direkt çıkar. Ayrıca satış yapan mağazalar da var 14bin TL oralarda da. Eurasia garantili olmadığı için sanırım bu fiyattalar. Garanti için de ekstra 4-5bin TL vermek mantıklı gelmiyor bana.

1089450067 aratırsanız direkt çıkar. Ayrıca satış yapan mağazalar da var 14bin TL oralarda da. Garanti farkından dolayı sanırım bu fiyat. Garanti için de ekstra 5-6bin TL vermek mantıklı gelmiyor bana.
Xbox'ın pahalı olmasının nedeni değere binmesi. Şuan Ps5'e adam akıllı exclusive oyun çıkmıyor ayrıca donanım olarak Ps5'den daha güçlü.

Yukarıda dediğim gibi exclusive oyunlara ilginiz yoksa Series X alın.

Xbox'ın pahalı olmasının nedeni değere binmesi. Şu an PS5'e adamakıllı exclusive oyun çıkmıyor ayrıca donanım olarak PS5'ten daha güçlü.

Yukarıda dediğim gibi exclusive oyunlara ilginiz yoksa Series X alın.

Benim için tamamen performans ve aboneliklerde sunulan ayrıcalıklar önemli.

Abonelik sistemi olarak ps plus deluxe game pass’in önünde. Performans olarak 3. Parti oyunların %95’i aynı performansı veriyor. Kalan bazı oyunlarda series x bazı oyunlarda ps5 önde oluyor. Şahsen ben PS5’in önde olduğu oyun sayısını daha çok gördüm series x’e nazaran. Ama performans anlamında eşit diyebiliriz iki konsol için. Kâğıt üzerinde her ne kadar series x daha iyi gözükse de konsollarda kâğıt üzerindeki gücün çok büyük bir önemi yok. Bunun için gidip ps4’ün içindeki ekran kartının pc’deki eşdeğerine bakın ve GoW’u, Marvels Spiderman’i Ac valhalla’yı vs. oynatamadığını göreceksiniz. Fakat ps4 medium denilebilecek grafikte kasma donma olmadan oynatıyor.
Benim için tamamen performans ve aboneliklerde sunulan ayrıcalıklar önemli.

Abonelik sistemi olarak PS Plus Deluxe Game Pass'in önünde. Performans olarak 3. parti oyunların %95'i aynı performansı veriyor. Kalan bazı oyunlarda Series X bazı oyunlarda PS5 önde oluyor. Şahsen ben PS5'in önde olduğu oyun sayısını daha çok gördüm Series X'e nazaran. Ama performans anlamında eşit diyebiliriz iki konsol için. Kâğıt üzerinde her ne kadar Series X daha iyi gözükse de konsollarda kâğıt üzerindeki gücün çok büyük bir önemi yok. Bunun için gidip PS4'ün içindeki ekran kartının PC'deki eşdeğerine bakın ve GoW'u, marvels Spider-Man'i AC Valhalla'yı vs. oynatamadığını göreceksiniz. Fakat PS4 medium denilebilecek grafikte kasma donma olmadan oynatıyor.

Performans olarak dediğiniz gibiyse eğer PS5 daha mantıklı olabilir. Çünkü fiyat farkı bayağı artmış normalde tam tersi olması gerekirdi fiyatların.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı