2K monitörlerdeki stok sorunu ne zaman çözülür?

Zenoxx

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi bu sorun ne zaman biter uygun fiyatlı monitör bulmaktan vazgeçtim artık monitör yok piyasada bunun sebebi nedir sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta belirttiğim gibi bu sorun ne zaman biter uygun fiyatlı monitör bulmaktan vazgeçtim artık monitör yok piyasada bunun sebebi nedir sizce?

Ne zaman biter bilmiyorum ama stokculuk sebebi ile satmıyorlar adam 3K ya aldığı monitörü 1 ay bekletip 4K ya satıyor ne kadar önlem alınsada oluyor.

Merhaba ellerinde olunca çözülür + olarak artık ucuz 0 ürün alamazsınız 2 k ya maalesef iyi günler.

Fiyatından bahsetmemiş çözünürlüğü 2K olan monitörlerden bahsetmiş.

Merhaba ellerinde olunca çözülür + olarak artık ucuz 0 ürün alamazsınız 2 k ya maalesef iyi günler.

2K çözünürlükden bahsediyor galiba. Akakçe'de bazı modeller buldum. Sizin aradığınız bir model var mı özellikle?

Hangi marka-model olarak konuşuyoruz?

Örnek ASUS modellerde stok yok olanlar da tek satici oldugu içi 10 bin lira 15 bin lira fiyat girilmiş şaka gibi fiyatlar.

Ne zaman biter bilmiyorum ama stokculuk sebebi ile satmıyorlar adam 3K ya aldığı monitörü 1 ay bekletip 4K ya satıyor ne kadar önlem alınsada oluyor.

Fiyatından bahsetmemiş çözünürlüğü 2K olan monitörlerden bahsetmiş.

Bilmiyorum hocam ama en dandik VA panel monitöre insan 5.5k 6K para vermek istemiyor IPS paneller zaten almış başını gidiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı