2K OLED monitör tavsiyesi

• Konuyu başlatan Shai
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 188
Özellik olarak aynılar. ASUS'un daha gelişmiş yanma koruma ve özelliği var. (“OLED Care+”, özel heatsink, anti-flicker)

Asus varken diğerlerine pek bakmaya gerek yok.

Özellik olarak aynılar. ASUS'un daha gelişmiş yanma koruma ve özelliği var. (“oled care+”, özel heatsink, anti-flicker)

ASUS varken diğerlerine pek bakmaya gerek yok.

Bende ASUS'u beğendim aslında ama Alienware'e dünyaca ödül almış falan diyorlar bilemedim 2 gündür araştırıyorum yapay zekaya falan da soruyorum kimisinde yazılar daha iyi diyorlar kimisi göz yoruyor ASUS daha iyi diyor kimisi Alienware renkleri daha doğal vs. vs. Gidip görebileceğim mağaza da yok maalesef yakında.

Bu paraya 4k 4.nesil qd oled varken 2k tercih etmek anlamsız. İkisi arasında Asus ekstradan özellik ve parlaklık olarak daha iyi. Diğer alanlar da aynılar. G81sf 27inç 4.nesil panel kullanıyor ve Samsung'un sitesinde öğrenci indirimiyle 34.5k'ya alabiliyorsunuz.

Bu paraya 4K 4.nesil qd OLED varken 2K tercih etmek anlamsız. İkisi arasında ASUS ekstradan özellik ve parlaklık olarak daha iyi. Diğer alanlar da aynılar. G81sf 27inç 4.nesil panel kullanıyor ve Samsung'un sitesinde öğrenci indirimiyle 34.5K'ya alabiliyorsunuz.

Herkesin ihtiyacı anlamı kendine göre hocam, benim tek amacım FPS ve MMORPG özellikle Black Desert gibi oyunlar, şu an 9800x3D ve RTX5070 Ti taksam bile BDO'da 144 FPS altına düşebiliyor 4K'da daha da FPS'mi kaybetmek istemiyorum, yorumun için teşekkür ederim.

Bende ASUS'u beğendim aslında ama Alienware'e dünyaca ödül almış falan diyorlar bilemedim 2 gündür araştırıyorum yapay zekaya falan da soruyorum kimisinde yazılar daha iyi diyorlar kimisi göz yoruyor ASUS daha iyi diyor kimisi Alienware renkleri daha doğal vs. vs. Gidip görebileceğim mağaza da yok maalesef yakında.
2k alacaksanız bunu alın. Tek fark yenileme hızı. Bu model DF den daha yüksek parlaklığa sahip. ACDNG'den biraz daha düşük.

2K alacaksanız bunu alın. Tek fark yenileme hızı. Bu model dfden daha yüksek parlaklığa sahip. Acdng'den biraz daha düşük.

Eğer tek fark gerçekten yenileme hızıysa 240 benim için fazlasıyla yeterli daha önce 360Hz monitör kullanmıştım 240 ile arasında çok bir fark yok ki zaten amacım MMORPG o FPS'leri görmek zor bu benim için güzel bir öneri oldu bunu da araştıracağım çok teşekkür ederim.

Ben Dell'in garantisine çok güveniyorum. Tecrübemi aktarayım size; bir gün monitöru açtığımda ekranın yarısı beyaz olmuştu. Bende monitörün içini açtım ve monitöre zarar verdim. (Nedenini sorgulamayın .d) Sonra Dell servisine yazdım (global) benden garanti ve fatura belgelerini istediler yolladım. Bir gün sonra adresinizi yazın diye mail attılar yeni monitör yollayacaklarmış.

Monitör geldi, bende var 2 monitör eskisini 1 hafta sonra Dell geri istedi. Başka marka olsa önce monitörü alır buna tornavida değmiş deyip geri yollardı. Dell garantide çok iyi.

Ama tabi Asus'un daha fazla özelliği olduğu da kaçınılmaz bir gerçek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı