Bu 2 monitör arasında kaldım. MMORPG oyunları için istiyorum. Sizce bu 2 monitörden hangisi alınır ve neden?
Özellik olarak aynılar. ASUS'un daha gelişmiş yanma koruma ve özelliği var. (“oled care+”, özel heatsink, anti-flicker)
ASUS varken diğerlerine pek bakmaya gerek yok.
Bu paraya 4K 4.nesil qd OLED varken 2K tercih etmek anlamsız. İkisi arasında ASUS ekstradan özellik ve parlaklık olarak daha iyi. Diğer alanlar da aynılar. G81sf 27inç 4.nesil panel kullanıyor ve Samsung'un sitesinde öğrenci indirimiyle 34.5K'ya alabiliyorsunuz.
2k alacaksanız bunu alın. Tek fark yenileme hızı. Bu model DF den daha yüksek parlaklığa sahip. ACDNG'den biraz daha düşük.Bende ASUS'u beğendim aslında ama Alienware'e dünyaca ödül almış falan diyorlar bilemedim 2 gündür araştırıyorum yapay zekaya falan da soruyorum kimisinde yazılar daha iyi diyorlar kimisi göz yoruyor ASUS daha iyi diyor kimisi Alienware renkleri daha doğal vs. vs. Gidip görebileceğim mağaza da yok maalesef yakında.
2K alacaksanız bunu alın. Tek fark yenileme hızı. Bu model dfden daha yüksek parlaklığa sahip. Acdng'den biraz daha düşük.
Bende ASUS'u beğendim aslında ama Alienware'e dünyaca ödül almış falan diyorlar bilemedim 2 gündür araştırıyorum yapay zekaya falan da soruyorum kimisinde yazılar daha iyi diyorlar kimisi göz yoruyor ASUS daha iyi diyor kimisi Alienware renkleri daha doğal vs. vs. Gidip görebileceğim mağaza da yok maalesef yakında.
Birisi 4K OLED var demiş, 4K al 2K ya çek oyna kral elinin altında 4K olacak bir de OLED olacak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.