2K OLED monitör tavsiyesi

Matadorre

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Kamu Personeli
Arkadaşlar halihazırda elimde Lenovo Legion Pro i9 14900HX RTX 4080'li bir laptop mevcut. Ekran ufak geldiği ve ilerleyen dönemde de tekrardan masaüstüne geçme isteğim ve planım olduğundan OLED monitör tavsiyesi istiyorum.

40k ya kadar çıkabilirim gibi duruyor şu an için hikayeli oyun oynamıyorum 4K ihtiyacımı TV ve PS5 ile törpülüyorum. O yüzden 2K daha alınabilir seviyede benim için.

ASUS ROG Swift PG27AQDM
Dell Alienware AW2725DF.
ASUS ROG STRIX XG27AQDMg.
ViewSonic XG272.
MSI MPG 271qrx.

Marka modeller bunlar hepsi bütçe dahilinde bunların içinde hangisi alınır 240 360 Hz olayına takılmıyorum şu an Hz olarak değerlendirmek istemiyorum genel olarak hangisi alınmalı hakim olmadığım bir konu.

Gigabyte MO27Q28G. ön siparişte şuan bir inceleme göremedim ama fiyat olarak diğerlerinin bayağı bir altında kalıyor çok bir fark yoksa alır geçerim

Son düzenleme:
ASUS ROG Swift PG27AQDM
Dell Alienware AW2725DF.
ASUS ROG STRIX XG27AQDMg.
ViewSonic XG272.
MSI MPG 271qrx.

Marka modeller bunlar hepsi bütçe dahilinde bunların içinde hangisi alınır 240 360 Hz olayına takılmıyorum şu an Hz olarak değerlendirmek istemiyorum genel olarak hangisi alınmalı hakim olmadığım bir konu.

Gigabyte MO27Q28G. ön siparişte şuan bir inceleme göremedim ama fiyat olarak diğerlerinin bayağı bir altında kalıyor çok bir fark yoksa alır geçerim
MO27Q28G al geç mükemmele yakın bir monitör.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

MO27Q28G al geç mükemmele yakın bir monitör.

Aldım hayırlısı ile bakalım inşallah üzmez bizi :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı