Arkadaşlar elimdeki laptopu satıp masaüstü sistem toplamayı planlıyorum. Mümkünse boyutu büyük olmayan, 2K yüksek/ultra ayarlarda oynatabilecek ekran kartı tavsiyesi lazım.
Bütçe problem değil. Isteklerimi karşılaması yeterli.Bütçe?
Masada yerim kısıtlı olduğu için büyük kasa koyamıyorum üstüne.Bir de boyuta niye takılıyorsunuz istediğiniz kasaya sığmaz diye mi korkuyorsunuz.
Küçük istiyorsan:
![]()
MSI GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16G VENTUS 2X OC GDDR6X 256Bit DX12 DLSS 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Şahsi önerim:
![]()
GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC 16 GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47UZM6MD9BUP) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi GPU’lar, DLSS 3 desteğiyle oyuncular ve içerik oluşturucular için hızlının ötesindedir.www.gaming.gen.tr
![]()
GALAX GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC 16GB GDDR6X 256 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (48SZM6MD9RSG) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA GeForce RTX 4080 SUPER ile süper güçlü oyun ve yaratıcılık icin gerekli donanıma sahip olun.www.gaming.gen.tr
Küçük istediği için önerdim. Normalde önereceğim bir model değil.Ventus almak akıl karı değil.
MSI markasının Gaming X Slim modellerine bakın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.