2K'da 3080 Ti'ı 12400F besleyebilir mi?

Witcherseven

Decapat
Daha fazla  
Dostlar 3060'ım ve 12400F - h 610M k D4 anakartım 32 GB RAM'im var. 2K monitör aldıgım icin 3080 Ti'a geçmeyi düşünüyorum işlemci anakart sorun cıkartır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam benim işlemcim de 12400F maalesef ve 2K için 4070 Ti Super almayı düşünüyorum. Dediğiniz duruma düşer miyim? Düşünceleriniz nelerdir?

4070 Ti'yi besler belki bir ufak darboğaz olabilir. Çok abartı bir şey olmaz. Bence 4070 Ti Super al. Bu sistemleri zorlayan oyunlar yok zaten. 12700K olsa daha iyi olurmuş ta işte hepsi para. Bende 1080p yeter bana diye çıktım yola 4K ya çevirdim sonra. Biraz çözünürlükle oynarsan masraf artıyor.:)

4070 Ti'yi besler belki bir ufak darboğaz olabilir. Çok abartı bir şey olmaz. Bence 4070 Ti Super al. Bu sistemleri zorlayan oyunlar yok zaten. 12700K olsa daha iyi olurmuş ta işte hepsi para. Bende 1080p yeter bana diye çıktım yola 4K ya çevirdim sonra. Biraz çözünürlükle oynarsan masraf artıyor.:)
Hocam masraf edip alacağım açıkçası. Sizce 2k ve en yüksek ayarlarda oynamaya takıntılı biri olarak bu kart beni uzun müddet götürür mü ? Kaç yıllık kurtarır.

Hocam masraf edip alacağım açıkçası. Sizce 2K ve en yüksek ayarlarda oynamaya takıntılı biri olarak bu kart beni uzun müddet götürür mü? Kaç yıllık kurtarır.

3 sene ve üstü olacaktır. Bu kartları zorlayacak çok merak ediyorum açıkçası. 4090 ve 5090 hangi oyunlarda zorlanacak görmek lazım. Zaten bu sene güzel oyunlar geliyor. UE5 grafik motorlu açık dünya oyunları. 5000 serisi pahalı gelecek sen 4070'i al bence. 4070 Ti benim 4000 serisinde en beğendiğim kart. Bir ekran kartı alınacaksa bu minimum 4070 Ti olmalı.

3 sene ve üstü olacaktır. Bu kartları zorlayacak çok merak ediyorum açıkçası. 4090 ve 5090 hangi oyunlarda zorlanacak görmek lazım. Zaten bu sene güzel oyunlar geliyor. UE5 grafik motorlu açık dünya oyunları. 5000 serisi pahalı gelecek sen 4070'i al bence. 4070 Ti benim 4000 serisinde en beğendiğim kart. Bir ekran kartı alınacaksa bu minimum 4070 Ti olmalı.
En kısa sürede 1080p den 2k geçmek için sabırsızlanıyorum. Özellikle hikayeli oyunlar için hocam. Merak ettiğim şey şuan 24 inch kullanıyorum. 2k için 27 inch geçeceğim. 2K ile 1080 p arasında vaov denilecek fark olacak mı?

En kısa sürede 1080P'den 2K geçmek için sabırsızlanıyorum. Özellikle hikayeli oyunlar için hocam. Merak ettiğim şey şu an 24 inch kullanıyorum. 2K için 27 inch geçeceğim. 2K ile 1080p arasında vaov denilecek fark olacak mı?

Sen 32 inç monitöre geçmeni tavsiye ederim. IPS panel alacaksın iyice araştırman tavsiyem. IPS panel pek ısınamadım. OLED'ler gelmeden önce alacaktım. Beğenememiştim. Bizzat gidip görmeni isterim. 2K OLED alırsan oda güzel olur. OLED ekran da çok fark oluyor. Bu ekran meselesini bizzat gidip görmeni tavsiye ederim. Teknosa, vatan veya Media market gibi.

Sen 32 inç monitöre geçmeni tavsiye ederim. IPS panel alacaksın iyice araştırman tavsiyem. IPS panel pek ısınamadım. OLED'ler gelmeden önce alacaktım. Beğenememiştim. Bizzat gidip görmeni isterim. 2K OLED alırsan oda güzel olur. OLED ekran da çok fark oluyor. Bu ekran meselesini bizzat gidip görmeni tavsiye ederim. Teknosa, vatan veya Media market gibi.
Alanım 27 inç için bile büyük geliyor hocam. Evet, bende 2K Oled almayı düşünüyorum. Hatta şimdiden öneriniz var mı ?

Hocam birde sorumu cevaplarsanız sevinirim 24 inc 1080p'den 2K 27 inc'e geçersem vaoww olur muyum sizce ?

Son düzenleme:
Alanım 27 inç için bile büyük geliyor hocam. Evet, bende 2K OLED almayı düşünüyorum. Hatta şimdiden öneriniz var mı?

Hocam bir de sorumu cevaplarsanız sevinirim 24 inc 1080P'den 2K 27 Inc'e geçersem vaoww olur muyum sizce?

İnçlerin büyümesinden etkileneceğini sanmıyorum. 24 ten 27'ye geçince etkienmezsin. 32 olsa göze gelir bir şey oluyor. 2K OLED için de hiç incelemedim. Hep 4K OLED'lere baktım. Pek önerim yok kusura bakma.:)

4070 serisi pahalı biraz. 3080 Ti alacağım.

3080 Ti güzel ekran kartı alınır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı