2.el sitelerine bakabilirsin letgo, sahibinden vs.Orijinal veya replika fark etmez 2Pac albümü arıyorum. Nereden kaç TL'ye kapatabilirim bu işi? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Edit: Başlık için kusura bakmayın modun azizliğine uğramış![]()
Opus3a, nadirkitap, PttAVM ve kitantik gibi alışveriş sitelerinden satın alabilirsin. Birçok tupac müzik albümü ve filmlerine sahibim, belirttiğim sitelerden alışveriş yaptım. Ayrıca Google'a "2pac CD" yazıp "Shopping/Alışveriş" seçeneğini seçersen ilanları görebilirsin.
Kendin yapmaktan kastın nedir anlayamadım. Albüm kapağını vs. kendin mi tasarladın?Şimdilik basit bir şekilde kendim yapma yolunda gittim güzel durdu ama orijinali gibi değil tabii ki.
Kendin yapmaktan kastın nedir anlayamadım. Albüm kapağını vs. kendin mi tasarladın?
İyi fikirmiş. Fotoğrafını atma şansın var mı, merak ettimCD kutusu aldım CD aldım CD stickerına baskı yaptım kapakları vs çıkardım çok sırıtmıyor açıkçası.
Harika görünüyorlar bu aradaDediğim gibi çok iyi değil ama hoş duruyor.
Eki Görüntüle 1466350Eki Görüntüle 1466351Eki Görüntüle 1466352
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.