2Pac albümü nereden alınır?

Alacağım gibi tam kesin değil t shirtte alabilirim çok güzel var bir tane daha TR'ye gelmedi bekliyorum.
Schwarzes T-Shirt Tupac - PULL&BEAR - t shirt elimde 4 tane daha tupac t shirt var bu TR'ye gelmezse kolye alacağım gibi.
Güzel tişört gerçekten. Bu seviyedeki tişörtleri Türkiye'de pek göremiyoruz maalesef, yurt dışında çok güzel ürünler var. Tişört alınır da orijinale yakın bir DeathRow kolyesi almak çok başka, dolandırılmaktan korkuyorum sadece 😀
 
Güzel tişört gerçekten. Bu seviyedeki tişörtleri Türkiye'de pek göremiyoruz maalesef, yurt dışında çok güzel ürünler var. Tişört alınır da orijinale yakın bir deathrow kolyesi almak çok başka, dolandırılmaktan korkuyorum sadece 😀

Vallahi adamın referansı yok ama sorun çıkmaz diye düşünüyorum dolaptan alırsanız teslim edilmeden parayı onaylıyamıyorsunuz yeni sistem geldi t shirt konusuna gelirsek TR'ye gelme ihtimali çok yüksek global marka sonuçta ama bilmiyorum 2 tane geldi durdu üzüyor böyle durumlar ayrıca Türkiye'de lisanslı olarak Makaveli adında 2Pac t shirtü bulunmuyor olsa alacağım.
 
Vallahi adamın referansı yok ama sorun çıkmaz diye düşünüyorum dolaptan alırsanız teslim edilmeden parayı onaylayamıyorsunuz yeni sistem geldi.
Öyleyse çok iyi ya problem çıkmaz diye umuyorum. Attığın linkin Pull&Bear'a ait olduğunu şimdi fark ettim, Pull&Bear ise gelir muhtemelen. Çok güzel Tupac tişörtleri sattıkları oluyor, 2Pac'ın orijinal sitesinde 20-30 dolar olan tişörtü P&B'den 250 TL'ye aldım birkaç ay önce.
 
Öyleyse çok iyi ya problem çıkmaz diye umuyorum. Attığın linkin pull&bear'a ait olduğunu şimdi fark ettim, pull&bear ise gelir muhtemelen. Çok güzel tupac tişörtleri sattıkları oluyor, 2Pac'ın orijinal sitesinde 20-30 dolar olan tişörtü p&b'den 250 TL'ye aldım birkaç ay önce.

Hangi t shirt merak ettim açıkçası. Bende all eyez on me-until the end of time-şiir kitabından bir şiirin olduğu ve üstünde birçok Single ve 2Pacalypse Now olan bir t shirt var.
 
Hangi t shirt merak ettim açıkçası. Bende all eyez on me-until the end of time-şiir kitabından bir şiirin olduğu ve üstünde birçok Single ve 2Pacalypse Now olan bir t shirt var.
Bunun aynısı ama tişört versiyonu. 60 dolarmış, P&B'da 250 TL'ye aldım.

1660411750118.png
 
Bunun aynısı ama tişört versiyonu. 60 dolarmış, p&b'da 250 TL'ye aldım.

Eki Görüntüle 1484606

Evet until the end of time dediğim aynısı bende de var gerçekten çok güzel t shirt 220'ye aldım bende indirimden.

@SinekTV alayım yine bir hayırlı olsun ve yine hand made biraz daha geliştirdim bir dahaki 4 albüm çok daha kaliteli olacak.IMG-20220816-WA0051.jpegIMG-20220816-WA0053.jpeg
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı