FidelSilverhand
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 7 7840HS , RTX 4060 8GB, 16 GB DDr5 Ram, 1 TB Samsung 980 Evo.
- Meslek
- 2037 Cumhurbaşkanı Adayı
Arkadaşlar şimdi ben kafamda kabaca hesap yaptım. 1TB bana yetmiyor ve Steam kütüphanemdeki ve istek listemdeki oyunların kesin sürekli oynarım dediklerimden hesap yaptım. ( CS2 wt, DL2, MW3, BO6, wz, MK11, MK1, BF1, BF2042, BF5, BF4, CP2077, Witcher 3, NFS Heat, NFS Unbound, ETS, Days Gone, DL1, DL2, Ghost of Tsushima, Elden Ring ve birkaç tane daha ayrıca daha sonra da çıkacak olan Ghost of Tsushima devamı, Witcher 4 gibi oyunlar) henüz çıkmamışlar haricinde toplam 1700 GB gibi bir depolama alanı elde ettim toplayınca. Aklımda olmayan oyunlar illaki var mesela Rainbow 6. en kötü ihtimalle 1800 GB olsa, kalan 200 GB sanırım Windows için yeterli, ve aklıma su soru takıldı, 4TB isteyerek abartıyor muyum? Şu anki listede 2TB etmeyen oyunlar bile çok fazla. Size soruyorum, benim hayalimdeki gibi bilgisayarınızda 50 tane oyun olup da 30 tanesine gram bakmadığınız oluyor mu? Çünkü ben bütün oyunları gereğinden fazla sevebiliyorum ve sürekli geri dönmek isteyebiliyorum fakat bu kadar fazla oyun olunca illaki birkaç tanesini siler miyim? 4TB almayı ve gördüğüm her oyunu indirmeyi çok isterim tabii ama 13 bin TL bayağı yüksek para. Sizce 2TB bana yeter mi?