2x GTX 950 Sli veya Gtx 970?

Geçenlerde gerçekten çok merak edip google a r9 295x2 cf gta 5 performansı yazmıştım. 4k da muazzam bir fps var. Ama devasa bir de takılma var. Takılma azalsın diye ayar kısıyoruz, o zaman ne anlamı kalıyor bu masrafa.

Geçenlerde gerçekten çok merak edip google a r9 295x2 cf gta 5 performansı yazmıştım. 4k da muazzam bir fps var. Ama devasa bir de takılma var. Takılma azalsın diye ayar kısıyoruz, o zaman ne anlamı kalıyor bu masrafa.
Oyunun optimizasyonu ile ilgili sanırım o takılmalar. Çoklu ekran kartı için optimize edilmeli oyun.

Fps elde etmek dert değil, kartların takılma yaşatmaması. Arkadaşın biraz daha sabredip üst seviye pascal ekran kartına geçsin bence.

Fps elde etmek dert değil, kartların takılma yaşatmaması. Arkadaşın biraz daha sabredip üst seviye pascal ekran kartına geçsin bence.
Değiştirmem kartımı diyor. Karta ölümüne OC yapıp GTA 5'i 8X MSAA ile ultra ayarlarda oynama derdinde. 680 OC ile 770'i anca yakalar bana sorarsan.

Neyse onu bunu geçtim de, ilk cümlemde yanlış bir tabir var, gtx 9xx x2 olmuyor demişim. Öyle derken, sli yapınca performans = x2 olmuyor dedim. Umarım yanlış anlaşılmalar olmaz bu yüzden.

Neyse onu bunu geçtim de, ilk cümlemde yanlış bir tabir var, gtx 9xx x2 olmuyor demişim. Öyle derken, sli yapınca performans = x2 olmuyor dedim. Umarım yanlış anlaşılmalar olmaz bu yüzden.
Ben çoklu ekran kartıyla hiiiç uğraşamam hocam. Tek bir güçlü kart neye yetmiyor ? Aç gözlülük sadece.

Videodaki kart 7970 ama coil whine sorununa örnek olsun diye eklemiş herhalde arkadaş bu videoyu. Tabi ki 2x 950 yerine 970. Her üründe de bu sorun yok. Zotac Gtx 970 kullanıyorum bende yok.
Gaming R9 390 ile Zotac marka GTX970 aynı fiyatta olmalarına rağmen aynı performans vermiyorlar! Diğer bir konu Coil Whine hatası konusunda şanslısınız. Çünkü, 2/3 defa kart iadesi yapıp aynı sorunu tekrar tekrar yaşayan GTX970 kullanıcıları da var...

Söylediklerimin neresinden ne anladınız da "R9 390 ile Gtx 970 aynı değil!" dediniz?
''Gaming R9 390 ile Zotac marka GTX970'' aynı değil dedim. Bunları ayırt edebilmenizi umuyorum... Bana göre, bu durumda MSI' ın gaming ürünü ile Zotac' ın klasik ekran kartı kıyaslanmamalı. Çünkü, çekirdek ve bellek frekanslarının yanı sıra, soğutmaları ve yazılım destekleri kartları farklı kılıyor. Diğer yandan 4 GB diye pazarlanıp, 3.5 GB RAM kullanan bir ekran kartı için bu kıyaslama zaten mantıklı olmaz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı