celalistşengörist
Hectopat
2x4 GB RAM vs 2x8 GB RAM arasında ne kadar fark vardır? HP Omen 3060 modeli 2x4 ile geliyor. Beni ne kadar 2x4 götürür? Kaç ay idare ederim? Arada çok fark olur mu?
Oyun için kullanacaksanız yeter.
2x4 GB RAM vs 2x8 GB RAM arasında ne kadar fark vardır? HP Omen 3060 modeli 2x4 ile geliyor. Beni ne kadar 2x4 götürür? Kaç ay idare ederim? Arada çok fark olur mu?
Oyun için kullanacaksanız yeter.
Tamamdır hocam alırken 2x8 yapmaya çalışacağım.Grafik yükseltince çoğu oyunda drop yer ancak medium grafikte idare eder. İleride kesinlikle 2x8 yapılmalı.
Şuan bilgisayar bende yok zaten ama alırken ailemi ikna etmeye çalışacağım.Şu an imkanınız varsa 2x8 yapın çünkü ileride elbet 2x8e geçeceksiniz boştan yere 2 defa masraf yapmayın.
Teşekkürler ikna etmeye çalışacağım alırken.Mantıklı olan 2 X 8 almak kafan rahat olur.
İleride mecburen bu RAM'leri çıkarıp 2x8 takmak durumunda kalacaksın.
2x4 kaç TL'ye satılır?
Tamamdır hocam alırken 2x8 yapmaya çalışacağım.
Şu an bilgisayar bende yok zaten ama alırken ailemi ikna etmeye çalışacağım.
Teşekkürler ikna etmeye çalışacağım alırken.
2x4 kaç TL'ye satılır? Hiç kullanılmamış diye satsam? Ya da 1 hafta kullanılmış falan diye.
220TL'den okutabilirsin tanesini.
Tamamdır teşekkürler.2x8 GB ne kadar piyasada bakın o fiyatın 1/3 fiyatına satılır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.