2x8 GB RAM yapılırsa Valorant'ta kaç FPS artar?

APU olaması gerekmiyor artış için. Ayrıca Dual channelın dışında artan kapasite de önemli.

APU olaması gerekmiyor artış için. Ayrıca Dual channelın dışında artan kapasite de önemli.
Ben de sana yanlış bilgi veriyorsun diyebilirim .

Neye dayanarak söylüyorsun? Yanımda şu an 2666 4x2'den oc ile 3200 olan RAMler ile 3000'den 3200 olan 8x2 RAMler var. İkisini de kullanmış biri olarak APU sistemimde RL'de %2 bile artmadığını ancak arka plan uygulamaları açınca fark olduğunu söyleyebilirim. Tabii sadece düz uygulama da değil video falan açmak gerek ki RAM ihtiyacı olsun.

Akıcılık artar ve drop sorunlarının önüne geçersin. Buna kaynaklı tıkanmadan kaynaklanan FPS düşmelerinde RAM sana yardımcı olur. Lafa karşılık olarak RAM direk FPS ' ine etki edecek bir donanım değildir. Bilgisayarın çalışma durumunu görmeden FPS artar ya da şu kadar artar demek yanlış bilgi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam kanka, ben yanlış biliyorum; en doğruyu sen biliyorsun.

Evet. Nesnel argümanın var mı?
Al sana nesnel argüman kanka:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@cortex47 çok biliyorsan senden de birşeyler duymak isterim.

Tamam kanka, ben yanlış biliyorum; en doğruyu sen biliyorsun.

Komik bir arkadaş. Bu da klasik her şeyi RAM'e yoranlardan. Evet kardeşim, hatta 16 yeter mi 64 yapsın FPS'sini tavan yaptırsın. Neden uğraşıyor değil mi?

Evet biliyorum. Bak bakalım orada denedikleri oyunlarla Valorant bir mi. Boş yorum yapıyorsunuz.
@erme Hoşuna gitmedi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…