2x8 GB RAM yapılırsa Valorant'ta kaç FPS artar?

Boş yere mi? Gayet de faydalı ve mantıklı bir yükseltme olur.

Arkadaş soruyu Valorant üzerinden sormuş. Belli ki onun için en önemli şey Valorant. Valorant için alacaksa hiç almasın daha iyi, parası cebinde kalır. Onun dışında 8 GB RAM birçok şeye yeter, evet. En azından sizin gibi RAM arttırımını her şeye çözüm olarak sunmuyorum. Size kalsa tüm dünya RAM çöplüğünde boğulsun zaten.

Arkadaş soruyu Valorant üzerinden sormuş. Belli ki onun için en önemli şey Valorant. Valorant için alacaksa hiç almasın daha iyi, parası cebinde kalır. Onun dışında 8 GB RAM birçok şeye yeter, evet. En azından sizin gibi RAM arttırımını her şeye çözüm olarak sunmuyorum. Size kalsa tüm dünya RAM çöplüğünde boğulsun zaten.
Ben mi her şeye çözüm olarak RAM'i gösteriyorum? Sen beni tanımamışsın. Bence sen DA foruma git. Senin gibiler orada takılıyorlar.

Dostum iyi hoş konuşuyorsun da oyunun sistem gereksinimleri bile 4 GB hadi maksimum 10 FPS için RAM almak bence bu ekonomide gereksiz. Tamam droplar vs. gidecektir ama bence değmez.
Sana göre. Öznel yargıların forumdaki önerilerini etkilememeli.

Evet biliyorum. Bak bakalım orada denedikleri oyunlarla Valorant bir mi?
Yok kanka RAM manyaklarına laf anlatamazsın. Onlara göre herhangi bir sorunun çözümü RAM arttırmaktır.
"Kanka''nın attığı oyunlar ile Valorant bir mi? Bilgin olmadan boş boş konuşup, kendinle çelişiyorsun. CS:GO, Valorant gibi oyunlarda çift kanal RAM'in FPS'e etkisi çok büyük önce üslübunu düzelt.

Ben mi her şeye çözüm olarak RAM'i gösteriyorum? Sen beni tanımamışsın. Bence sen DA foruma git. Senin gibiler orada takılıyorlar.

Neymiş benim gibiler? Gereksiz RAM aldırmayanlar mı? Öyleyse ve daha mantıklı insanlar varsa giderim tabii, neden gitmeyeyim?

Onun dışında hâlâ sayıyla FPS artar diyen var. Zaten bu şekilde olacaksa durmayalım. FPS artışı yüzdeyle ifade edilir. Önce bunu bir öğrenin. Çünkü ayarlarla birlikte FPS artışı değişir.

"Kanka''nın attığı oyunlar ile Valorant bir mi? Bilgin olmadan boş boş konuşup, kendinle çelişiyorsun. CS:GO, Valorant gibi oyunlarda çift kanal RAM'in FPS'e etkisi çok büyük önce üslübunu düzelt.

Üslubumdaki sorun nedir? Bilgim olmadan boş konuşuyorum? Ben hangi noktada çift kanal RAM'le ilgili konuştum? Başından beri RAM miktarıyla ilgili konuşuyorum. Önce okumayı öğrenin. Bana üsluptan bahseden kişi bana "sen"li konuşuyor. Peki kardeşim en çok siz biliyorsunuz. :D

Neymiş benim gibiler? Gereksiz RAM aldırmayanlar mı? Öyleyse ve daha mantıklı insanlar varsa giderim tabii, neden gitmeyeyim?
Laftan anlamayanlar. Diretenler.

Onun dışında hâlâ sayıyla FPS artar diyen var. Zaten bu şekilde olacaksa durmayalım. FPS artışı yüzdeyle ifade edilir. Önce bunu bir öğrenin. Çünkü ayarlarla birlikte FPS artışı değişir.
Bu dedikleriniz doğru. Bana demediniz sanırım.

Laftan anlamayanlar. Diretenler.

Bu dedikleriniz doğru. Bana demediniz sanırım.
Yanlış konuşursanız diretirim tabii. Laftan anlamayan dediğiniz sanırım sizin dediklerinizi körü körüne kabul etmeyen insanlara alışık değilsiniz.

Evet ikinci kısmı size demedim. O kısımda hemfikiriz çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı