2x8 PCI-e güç kaynağı önerisi

Ucuz derken bütçeyide belirtseydin keşke.
2000₺ civarına mantıklı olarak bu PSU var 650W sınıfının kralı gibi bir şey aynı satıcıdan aldım bir sıkıntı olmadı.

Ucuz derken bütçeyide belirtseydin keşke.
2000₺ civarına mantıklı olarak bu PSU var 650W sınıfının kralı gibi bir şey aynı satıcıdan aldım bir sıkıntı olmadı.
Hocam o kadar çıkamam 1000-1200 lira civarı bir şey lazım ekran kartını yeni aldım benim psuya uymadı ekran kartı 250w güç çekiyor. Ekran kartının sitesinde önerilen psuya 600w yazmışlar

Hocam o kadar çıkamam 1000-1200 lira civarı bir şey lazım ekran kartını yeni aldım benim PSU'ya uymadı ekran kartı 250W güç çekiyor. Ekran kartının sitesinde önerilen PSU'ya 600W yazmışlar.

Onerilen değerin 3/2 oranında olsa da yeter ona bakmamak lazım sistem tam olarak nedir (CPU-anakart-ekran kartı vs.

Anakart ASUS P7P55 LX, işlemci Xeon 3450, ekran kartı MSI GTX 980 Ti.

TDP'si 95W olarak belirtilmiş.
Ekran kartı ise 250W kafadan 345W işlemci-ekran kartı için gerekli çevre birimlerini de işe katarsak 400W gibi bir değer yük altında çekecek. 500W'lık bir PSU iş görebilir bu sistemde.
@Andar Han hocam daha iyi bilir.
Ben bu PSU kullanılabilir diyorum şahsen okuldaki bilgiseyarlarda bu Power'den var 2 adet M.2 bozuldu fakat kötü marka model olduğu için alakasızdır diye düşünüyorum. Aşağı yukarı 2 senedir kullanılıyor i5 10400F - GT730 sistemde.
GTX 980 Ti 2 adet PCI-e güç girişi istiyorsa bütçe biraz daha zorlanıp 1700 bandına kadar çıkılmalı bence o fiyatlara MSI A600dn gibi Power'lar mevcut daha iyi iş görür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı