Ya samsungu yada dell i almaniz en iyisi hocam. Butceyi 11k bandina cikartabilirsenizde asus un 310hz rog monitorleri var.Dellin yetkili satıcısıymış ama dediğim gibi yine biraz şüphe var
Bir tık bende öyle düşünüyorum sizden öneri de bekliyorum daha önce de bilgisayar telefon gibi şeyler alırken buradan yararlanmayı seviyorum.
G4 te g3 ve altı kadar sorun yok yine hocam. Sans tamamen. O fiyata daha iyi cok az monitor var.Samsung G4 ya da altına inmeyin minimum Samsung G5 alın eğer Samsung alırsanız. Ghosting yaşama ihtimaliniz çok yüksek çünkü direk üretimsel bir hata vardı G4 ve altında. G5 ile bunu bi nevi düzelttiler.
Hocam bence de olabilir aslında ama 2kya geçtiğimde 240 hz civarı olursa fiyat çok artıyor. Hepinizin önerilerine baktım teşekkür ederim 2k 240hz civarı neler var seçenek olarak bir bilginiz var mı ?Bence 2K almalısın o sisteme hocam.
Hocam bence de olabilir aslında ama 2kya geçtiğimde 240 hz civarı olursa fiyat çok artıyor. Hepinizin önerilerine baktım teşekkür ederim 2k 240hz civarı neler var seçenek olarak bir bilginiz var mı ?
Fiyat ve bütçe olarak bir de Samsung g6 alınabilir duruyor.Hocam bence de olabilir aslında ama 2kya geçtiğimde 240 hz civarı olursa fiyat çok artıyor. Hepinizin önerilerine baktım teşekkür ederim 2k 240hz civarı neler var seçenek olarak bir bilginiz var mı ?
Samsung için bunu buldum site yetkili satıcıymış ama daha önce alışveriş yapan filan var mı acaba?![]()
Samsung Odyssey G6 LS27BG652EUXUF Smart 27" 1ms 240Hz QHD CURVED GAMING MONITOR
Samsung Odyssey G6 LS27BG652EUXUF Smart 27" 1ms 240Hz QHD CURVED GAMING MONITOR en iyi fiyat ve hızlı kargo seçeneği ile Creature Game Store'da.www.crtgamestore.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.