3.000-10.000 TL monitör önerisi

Bütçe
3000-10000
Dellin yetkili satıcısıymış ama dediğim gibi yine biraz şüphe var

Bir tık bende öyle düşünüyorum sizden öneri de bekliyorum daha önce de bilgisayar telefon gibi şeyler alırken buradan yararlanmayı seviyorum.
Ya samsungu yada dell i almaniz en iyisi hocam. Butceyi 11k bandina cikartabilirsenizde asus un 310hz rog monitorleri var.

Gaming gen gayet guvenilir bu arada hocam.

Samsung G4 ya da altına inmeyin minimum Samsung G5 alın eğer Samsung alırsanız. Ghosting yaşama ihtimaliniz çok yüksek çünkü direk üretimsel bir hata vardı G4 ve altında. G5 ile bunu bi nevi düzelttiler.

Samsung G4 ya da altına inmeyin minimum Samsung G5 alın eğer Samsung alırsanız. Ghosting yaşama ihtimaliniz çok yüksek çünkü direk üretimsel bir hata vardı G4 ve altında. G5 ile bunu bi nevi düzelttiler.
G4 te g3 ve altı kadar sorun yok yine hocam. Sans tamamen. O fiyata daha iyi cok az monitor var.

Bence 2K almalısın o sisteme hocam.
Hocam bence de olabilir aslında ama 2kya geçtiğimde 240 hz civarı olursa fiyat çok artıyor. Hepinizin önerilerine baktım teşekkür ederim 2k 240hz civarı neler var seçenek olarak bir bilginiz var mı ?

Hocam bence de olabilir aslında ama 2kya geçtiğimde 240 hz civarı olursa fiyat çok artıyor. Hepinizin önerilerine baktım teşekkür ederim 2k 240hz civarı neler var seçenek olarak bir bilginiz var mı ?
Samsung için bunu buldum site yetkili satıcıymış ama daha önce alışveriş yapan filan var mı acaba?

Samsung için bunu buldum site yetkili satıcıymış ama daha önce alışveriş yapan filan var mı acaba?
Fiyat ve bütçe olarak bir de Samsung g6 alınabilir duruyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı