Arkadaşım için topluyorum, oyunlarla alakası yok sadece Half-Life ve GTA V oynuyor Max, APU sistem tavsiye ediyorum fakat ıslarla Intel fanboyu olduğundan kıramıyorum inadını
.
Ekran kartı 1050 Ti 4 GB 750 ₺
Kasayı kendisiyle beraber sanayi de eski parçalarla fan akışı olan bir model inşa edeceğiz
.
Tavsiye bir sistem istemiyorum fakat bilenlerden de şu sistem üzerine tavsiye almak istedim sadece.
Ekran kartı 1050 Ti 4 GB 750 ₺
![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP400 Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Aerocool VX Plus AE-VXP400 Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Patriot Burst PBU120GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Patriot Burst PBU120GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Hi-Level 8 GB 2666 MHz DDR4 HLV-PC21300D4-8G Bellek Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Hi-Level 8 GB 2666 MHz DDR4 HLV-PC21300D4-8G Bellek arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Kasayı kendisiyle beraber sanayi de eski parçalarla fan akışı olan bir model inşa edeceğiz
Tavsiye bir sistem istemiyorum fakat bilenlerden de şu sistem üzerine tavsiye almak istedim sadece.
Son düzenleyen: Moderatör: