3.000 - 3.500 TL Arası Sistem Toplama

Cem bozkurt

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler arkadaşlar. Yeni bir sistem almanın vakti geldi de geçiyor. Normalde kendi sistemimi oluşturmuştum fakat nakit sıkıntısından dolayı güzelim sistemi alamayacağım. Bana bimeks'ten bir sistem ayarlayabilirseniz mutlu olurum. Başka bir yerden alma imkanım yok özellikle vurgulayalım sadece bimeks sitelerinde fazla bir seçenek yok. İncelediğim kadarıyla ele alınır Sapphire R9 290X var. Bu ekran kartı üzerinden bir oyun bilgisayarı oluşturabiliriz. Yardım ederseniz sevinirim herkese hayırlı günler diliyorum. ( Monitörüm var )

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi günler arkadaşlar. Yeni bir sistem almanın vakti geldi de geçiyor. Normalde kendi sistemimi oluşturmuştum fakat nakit sıkıntısından dolayı güzelim sistemi alamayacağım. Bana bimeks'ten bir sistem ayarlayabilirseniz mutlu olurum. Başka bir yerden alma imkanım yok özellikle vurgulayalım sadece bimeks sitelerinde fazla bir seçenek yok. İncelediğim kadarıyla ele alınır Sapphire R9 290X var. Bu ekran kartı üzerinden bir oyun bilgisayarı oluşturabiliriz. Yardım ederseniz sevinirim herkese hayırlı günler diliyorum. ( Monitörüm var )
Bimeks'de bilgisayar parçaları satılmıyor nasıl yapalım? Sinerji.gen.tr 'den toplayabilirim.

Lenovo Y5070 59-442610 Intel Core i7 4720HQ 2,6 Ghz Notebook Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks
MONSTER® ABRA A7 V5.2 17.3"
MONSTER® ABRA A7 V6.2.1 17.3"
MONSTER® ABRA A5 V5.2 15.6"
Notebook alabilir misin bu şekil ?

Bimeks'de bilgisayar parçaları satılmıyor nasıl yapalım? Sinerji.gen.tr 'den toplayabilirim.

Lenovo Y5070 59-442610 Intel Core i7 4720HQ 2,6 Ghz Notebook Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks
MONSTER® ABRA A7 V5.2 17.3"
MONSTER® ABRA A7 V6.2.1 17.3"
MONSTER® ABRA A5 V5.2 15.6"
Notebook alabilir misin bu şekil ?
Bilgisayar parçaları satılmıyor derken ? Sizin istediğiniz parçalar mı satılmıyor tam anlamadım ama Tüm Kategoriler kısmında Bilgisayar Parçaları bölümü var oradan bakabilirsiniz.

6500 ve 390lı sistem öneririm anakartı vs bütçene göre ayarla evde olmadığım için fotoğraf atamıyorum şu an

Bilgisayar parçaları satılmıyor derken ? Sizin istediğiniz parçalar mı satılmıyor tam anlamadım ama Tüm Kategoriler kısmında Bilgisayar Parçaları bölümü var oradan bakabilirsiniz.
Hocam burdan alırsan kendine edersin. Çok pahalı ve az parça var.

Dosya Ekleri

• upload_2015-11-17_16-42-36.png
    upload_2015-11-17_16-42-36.png
    67,6 KB · Görüntüleme: 366
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı