3.000 - 4.000 TL hazır PC önerisi

miados

Hectopat
Daha fazla  
Şu dönemde, maalesef fiyatlar belli ama artık dayanamıyorum. 3.000 - 4.000 TL bütçemle hazır bir oyun bilgisayarı almaya kalkışıyorum, toplamak isterdim fakat çoğu arkadaşım o bütçenle toplama yerine daha iyi ikinci el bulursun dedi. İkinci el almak pek istemiyorum, bu sebeple PC önerilerinizi bekliyorum.

Ayrıca şunu söyleyeyim; çok zorunda kalırsam ikinci el alacağım.

Şu dönemde, maalesef fiyatlar belli ama artık dayanamıyorum. 3.000 - 4.000 TL bütçemle hazır bir oyun bilgisayarı almaya kalkışıyorum, toplamak isterdim fakat çoğu arkadaşım o bütçenle toplama yerine daha iyi ikinci el bulursun dedi. İkinci el almak pek istemiyorum, bu sebeple PC önerilerinizi bekliyorum.

Bilgisayar ile ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Bence arkadaşınızı dinleyin, şu anda 3000-4000 TL'ye idare eder derecede bile bi sıfır pc alamazsınız.

Sıfır olarak 3000G APU dışında bir seçeneğiniz yok. İkinci elden eski ama güçlü olan GTX serisi ekran kartları ile toplanabilir.

Toplamalı mıyım peki? İkinci el bulmakta zorlanıyorum ama imkansız değil, bulurum. Aklımdaki tek soru ikinci el toplamak mı daha mantıklı? İkinci el hazır almak mı?

Bilgisayar ile ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Oyun oynayacağım, pek rekabetçi kafam yok Valorant gibi oyunlarda ilah gibi fps vermesine gerek yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı