Anakart: Pegatron DDR3 1156 pin 4 slot bir anakarta sahibim.
Ekran kartı ve işlemci ve RAM önerir misiniz?
Bütçem: 3.000 1050 Ti ve AMD Ryzen 3 3100 almayı düşünüyorum. Anakartımla uyumlu olabilir mi kullanabilir miyim?
Anakartıma uyumlu olan ekran kartı ve işlemci nedir?
Anakart: Pegatron DDR3 1156 pin 4 slot bir anakarta sahibim.
Ekran kartı ve işlemci ve RAM önerir misiniz?
Bütçem: 3.000 1050 Ti ve AMD Ryzen 3 3100 almayı düşünüyorum. Anakartımla uyumlu olabilir mi kullanabilir miyim?
Anakartıma uyumlu olan ekran kartı ve işlemci nedir?
Ama teni bir anakart almanı öneririm linkteki işlemciler gerçekten kötü ve o ekran kartıyla bu işlemci olmaz darboğaz yapar oyunda ani FPS düşüşlerine neden olur AM4 soket anakartlara bakabilirsiniz 400-600 bandındaki anakartlara bakabilirsiniz hem işlemci hem ekran kartı destekler AM4 alırsanız ama ekstradan RAM almalısınız
İşlemci anakart a uyumlu değil AMD çipsetli anakart gerekiyor ve minimum A320 anakart gerekir herhangi bir AM4 anakartın olursa Ryzen 3 3100'ü takabilirsin.
Ama teni bir anakart almanı öneririm linkteki işlemciler gerçekten kötü ve o ekran kartıyla bu işlemci olmaz darboğaz yapar oyunda ani FPS düşüşlerine neden olur AM4 soket anakartlara bakabilirsiniz 400-600 bandındaki anakartlara bakabilirsiniz hem işlemci hem ekran kartı destekler AM4 alırsanız ama ekstradan RAM almalısınız
İşlemci anakart a uyumlu değil AMD çipsetli anakart gerekiyor ve minimum A320 anakart gerekir herhangi bir AM4 anakartın olursa Ryzen 3 3100'ü takabilirsin.
Anakart olarak bunu alsam, ryzen 3 1200 veya 3100 düşünüyorum. 1050ti bu 3ini rahat kullanabilir miyim dar boğaz olmadan?
Veya daha farklı bir anakart önerip ona göre bir işlemci önerebilirsiniz.
Ekran Kartını 1050ti veya yakın bir ekran kartı alacağım.
Ne yapacağımı bilmiyorum.
Anakart olarak bunu alsam, Ryzen 3 1200 veya 3100 düşünüyorum. 1050 Ti bu 3'ini rahat kullanabilir miyim darboğaz olmadan?
Veya daha farklı bir anakart önerip ona göre bir işlemci önerebilirsiniz.
Ekran kartını 1050 Ti veya yakın bir ekran kartı alacağım.
Ne yapacağımı bilmiyorum.