3.000 TL GTX 970 Sistem Toplama

Sistem gayet iyi, hatta şöyle söyleyeyim alacağım sistemle aynı, kasa dışında ben Zalman R1 tercih ettim daha çok hoşuma gitti.
Bende doların düşmesini bekliyorum ama dolar daha da yükselecek diye bir söylenti var en geç bu ay sonu alacağım.

Seçimden sonra düşebilir diye düşünüyorum
SSD'ye kötü diyorlar bu arada kingston'a

Seçimden sonra düşebilir diye düşünüyorum
SSD'ye kötü diyorlar bu arada kingston'a
Ben bekleyemeyeceğim daha fazla :). SSD konusuna gelirsek arkadaşım aldı 2 ay önce kadar gayet memnun tavsiye etti. Ayrıca anakart ve ekran kartı siyah kırmızı SSD de siyah kırmızı olacak kasa içi daha güzel bir görüntü, yani ben önem veririm bu tarz şeylere.

Ben bekleyemeyeceğim daha fazla :). SSD konusuna gelirsek arkadaşım aldı 2 ay önce kadar gayet memnun tavsiye etti. Ayrıca anakart ve ekran kartı siyah kırmızı SSD de siyah kırmızı olacak kasa içi daha güzel bir görüntü, yani ben önem veririm bu tarz şeylere.
Bende durmak istemiyorum ama malum durumlar bu sistem 1 ay önce 2.800 liraydı şuan 3.4o0 lira :(

SSD eklemek istersen bunu alabilirsin. Sinerji Bilgisayar - Sistem Tavsiyeleri - PC Toplama - OEM - Ekran Kartı
upload_2015-9-7_2-55-49.png

Dosya Ekleri

• upload_2015-9-7_2-55-38.png
    upload_2015-9-7_2-55-38.png
    36,7 KB · Görüntüleme: 432
Bunun kanıtı var mı peki ?
R9 390 alsam zaten sapphire veya msi alırım powercolor gibi markalara bulaşmam.
Amd sistem toplasam daha ucuza mı gelir ?
Bir de şimdi oyunlarda nvidia desteği var ya o yüzden amd sıcak bakamıyorum.
Amd alırsak bir de işlemci soğutucusu almak gerekecek değil mi ısıdan dolayı ?

İnternette benchmarklara bakın. Sonuçları bizzat kendi kartım ile karşılaştırdım. Bir de Sapphire, MSI alırım Powercolor'a bulaşmam demişsiniz. Onun aslında Powecolor, MSİ alırım, Sapphire almam olarak düzeltmeniz lazım. Powercolor kaliteli bir marka tanımıyor olduğunuz için önyargı yaptığınızı düşünüyorum. Ayrıca şuan için AMD işlemci alma yeni nesili bekle veya İntel al.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı