3.000 TL klavye ve fare önerisi

Bütçe
3000

stogro

Centipat
Katılım
30 Haziran 2022
Mesajlar
574
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar, uzun süredir kullandığım mouse ve klavyemi yenilemeye karar verdim ve bayağı bir araştırdım. Araştırmalarım sonucu aşağıya bıraktığım linklerdeki ürünlere ulaştım ancak hangilerini alacağım konusunda epeyi kararsızım. Her 2 kategoriden de 2 ayrı seçeneğim var dediğim gibi seçenekleri 2ye düşürene kadar epeyi araştırdım bu yüzden linkini bıraktığım ürünler haricinde öneride bulunmazsanız sevinirim. Seçimini yapacağım iki ürünü set yapacağımı da göz önünde bulundurur ona göre yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. İyi sosyaller.

Klavye seçenekleri;



-

Mouse seçenekleri;



 
Son düzenleyen: Moderatör:
Apex 5 ve Rival 650 alınabilir. Ama seçeneklerinizden önerecek olursam K70 ve model o kablosuz öneririm.
 
Apex 5 ve Rival 650 alınabilir. Ama seçeneklerinizden önerecek olursam K70 ve model o kablosuz öneriri.

Öncelikle yanıtınız için teşekkürler, Apex 5 Blue swich sesinde bir ses çıkartıyor bu beni rahatsız ediyor bu yüzden klavye için K70e yöneleceğim. Mouse için ise aslında wierless mouse konusunda çekinceliydim çünkü birkaç forum sitesinde gecikme sürelerinin kablolulara göre daha fazla olduğu ve pili azaldığında saçmaladıkları söyleniyordu. Ama yine de kablodan kurtulmak için risk almaya değer diye düşündüm SteelSeries Rival 650'de güzel görünüyor. Büyük ihtimalle k 70 ve glarius model o wierless alacağım kararımı ASUS veya SteelSeries olarak değiştirmezsem.
 
Mk2 rapidfire ını 630 TL ye almıştım Mk2 si bile 2500 TL olmuş :( Corsair kullanıyorum memnunum da benimki mx speed mx red kullanmadım.
 
MK2 rapidfireını 630 TL'ye almıştım MK2'si bile 2500 TL olmuş :( Corsair kullanıyorum memnunum da benimki MX Speed MX red kullanmadım.

Rapidfirenin MK2'den artısı ne bilmiyorum ama alırsam MK2 alacağım çünkü piyasada o görünüyor. MX Speed ise red swiche kıyasla sessizdi diye biliyorum bu yüzden tercihim red swich olacaktır. Birkaç forumda Corsair almayın ne alırsanız alın gibi yorumlar gördüm aslında ama klavye çok güzel gözüküyor. Büyük ihtimal tercihim ondan yana olacaktır."k 70 MK2"
 
Hocam selamlar. Mouse için son kararınız ise model o öneririm. Lakin alternatif olarak superlight tercih etmenizi isterdim. Klavye ise ikisini de kullanmadığım için yorum yapmıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı