3.000 TL M.2 SSD önerisi

Aralarından en iyisi renegade ama 500gb olduğu için alınmaz. Exceria Pro daha iyi.

G2 kötü bir SSD değildir. Aksine iyi bir disktir. İncelemeleri de bulunuyor. İncelemelere bakmadan beğenmedim ifadesi atmanız saçma. Lütfen gidin ve bakın. İyi sosyaller dilerim. :D
Kötü değil ama çok eski bi SSD. Dram'siz önbellek teknolojileri kullanan PCI 4.0 SSD'ler bile yük altında G2 hızına düşmüyorlar artık.

Bu arada Renegade 500GB alma 1TB exeria Pro al alacaksan. Aradaki farkı hissetmezsin. Renegade daha kaliteli ama 500GB olanı o fiyatı hak etmiyor.

SSD dediğin uzun ömürlü bir ürün. Şimdi alacaksın 5-6 sene minimum kullanacaksın arada 1000TL fark var. Hem hız olarak 3500-3500 alırsın g2'ye nazaran hem de 3-5 sene sonra PC değiştirecek olursun 1TB SSD hazır elinde olur.

Daha önce Crucial P5 Plus almıştım ileriye dönük yatırım olsun diye, alalı 2.5 sene falan oldu bozuldu.

Daha önce Crucial P5 Plus almıştım ileriye dönük yatırım olsun diye, alalı 2.5 sene falan oldu bozuldu.

Şansa da bozulmuş olabilir. Her aldığın ürün bu şekilde bozulacak diye bir kural yok en dandik ürünü alırsın 5 sene gider en kaliteli ürünü alırsın 1 sene sonra mevta olur. Ama kaliteli olanı alırsan en azından hemen bozulma şansının daha az olduğunu bileceksin.

Şansa da bozulmuş olabilir. Her aldığın ürün bu şekilde bozulacak diye bir kural yok en dandik ürünü alırsın 5 sene gider en kaliteli ürünü alırsın 1 sene sonra mevta olur. Ama kaliteli olanı alırsan en azından hemen bozulma şansının daha az olduğunu bileceksin.

Exceria Pro kaliteli diyorsanız onu alıyorum o zaman. Renegade 1TB 4000 TL, SSD'ye o kadar para vermek istemiyorum.
Exceria 3100 TL'ye geliyor.

G2 kötü bir SSD değildir. Aksine iyi bir disktir. İncelemeleri de bulunuyor. İncelemelere bakmadan beğenmedim ifadesi atmanız saçma. Lütfen gidin ve bakın. İyi sosyaller dilerim. :D
Bütçesini belirtmiş zaten, G2 alacağına daha kaliteli bir DRAM'li model alsın. Bütçesi yoksa G2 alsın geçsin, SATA SSD’lere bin basar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı