3.000 TL'ye fare önerisi

Hocam bu ve VGN sanki elime hiç oturmazmış gibi duruyor niyeyse. Ben elimi fareye koyunca her yeri değsin istiyorum. Acaba V3 Pro'nun 1K Hz olması eksi bir yan mi? Eğer değilse gönlüm biraz onda. Çok ergonomik geliyor gözüme.
http://

Aslında Hz ve DPI gibi teknik konular ergonomiden önemli değil denediysen ve o tip fareler eline daha hoş geliyorsa en iyisi onu alman olur hem 8K Hz işlemci performansı da istiyor ve genellikle daha profesyonel kişiler kullanıyor günlük kullanıcı için biraz gereksiz.

Aslında Hz ve DPI gibi teknik konular ergonomiden önemli değil denediysen ve o tip fareler eline daha hoş geliyorsa en iyisi onu alman olur hem 8K Hz işlemci performansı da istiyor ve genellikle daha profesyonel kişiler kullanıyor günlük kullanıcı için biraz gereksiz.
Aslında bende 4k 8k meraklısı değilim ama 1k sanki 3000tl için az kalıyor gibime geliyor. V3 pro 2k veya 4k olsa şuan alicam direkt.

arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 3 yıldır Logitech MX518 legendary kullanıyorum ve artık değiştirmek istiyorum. Ancak, çok fazla seçenek arasında karar veremiyorum. Tutuş tarzım palm grip ve el ölçüm bilekten en uca 18 cm. bütçem 3000 TL.

Şu anda aklımda DeathAdder V3 Pro var ama kablosuz olanının 1000 Hz olduğunu gördüm. Sizce 1000 Hz yeterli olur mu?

İkinci olarak, vaxee Xe mad modelini düşünüyorum ama o da palm tutuş için uygun olmayabilir gibi görünüyor. Eğer mad r alırsam elime oturur mu bilmiyorum.

Sizin başka önerileriniz varsa paylaşmanızı rica ederim. Şimdiden teşekkür ederim.

RAZER Cobra Wired Gaming Mouse: 58g Lightweight Design, RGB Lighting with Underglow, 8500 DPI Fiyatı, Yorumları - Trendyol al geç çoğu 3K'lık mouse bin basar bende var.

arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 3 yıldır Logitech MX518 Legendary kullanıyorum ve artık değiştirmek istiyorum. Ancak, çok fazla seçenek arasında karar veremiyorum. Tutuş tarzım palm grip ve el ölçüm bilekten en uca 18 cm. bütçem 3000 TL.

Şu anda aklımda DeathAdder V3 Pro var ama kablosuz olanının 1000 Hz olduğunu gördüm. Sizce 1000 Hz yeterli olur mu?

İkinci olarak, VAXEE Xe MAD modelini düşünüyorum ama o da palm tutuş için uygun olmayabilir gibi görünüyor. Eğer MAD R alırsam elime oturur mu bilmiyorum.

Sizin başka önerileriniz varsa paylaşmanızı rica ederim. Şimdiden teşekkür ederim.

Furylevel Z1

Technopat Haberler

Geri
Yukarı