3.000 TL'ye fare önerisi

VGN Dragonfly Wireless Mouse bunlardan birisini al geç.

Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 3 yıldır Logitech MX518 Legendary kullanıyorum ve artık değiştirmek istiyorum. Ancak, çok fazla seçenek arasında karar veremiyorum. Tutuş tarzım palm grip ve el ölçüm bilekten en uca 18 cm. Bütçem 3000 TL.

Şu anda aklımda DeathAdder V3 Pro var ama kablosuz olanının 1000 Hz olduğunu gördüm. Sizce 1000 Hz yeterli olur mu?

İkinci olarak, VAXEE XE MAD modelini düşünüyorum ama o da palm tutuş için uygun olmayabilir gibi görünüyor. Eğer MAD R alırsam elime oturur mu bilmiyorum.

Sizin başka önerileriniz varsa paylaşmanızı rica ederim. Şimdiden teşekkür ederim.
Başka Razer modellerine bakabilirsiniz hocam. Ya da tekrardan Logitech'in yeni modellerine bakabilirsiniz.

Kablosuz istiyorum hocam

Bu fareye bu para kesinlikle verilmez
hocam siz dış görünüşü sade olan farelerdenmi istiyorsunuz eğer öyleyse razer deathadder gibi olan fare modelleri daha uygun mesela ben razer deathadder essentinal kullanıyorum tabii ucuz bir mouse logosunda ve tekerinde beyaz bir ışık var sadece o kadar

Son düzenleme:
hocam siz dış görünüşü sade olan farelerdenmi istiyorsunuz eğer öyleyse razer deathadder gibi olan fare modelleri daha uygun mesela ben razer deathadder essentinal kullanıyorum tabii ucuz bir mouse logosunda ve tekerinde beyaz bir ışık var sadece o kadar
hayır kozmetik benim için önemli değil. ergonomi ve fiyat performans odaklı olsun istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı